• Obroty 6 mln Autor: ~Gr [83.25.85.*]
    A dopiero po 11 :)
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~agencja [46.112.66.*]
    Opcje są dwie:
    1. Dziś przed zamknięciem lub jutro przed południem (ale raczej nie po samym otwarciu) kurs zacznie znów rosnąć.
    2. To niestety koniec wzrostów i spora korekta w dół, choć z pewnością nie do punktu wyjścia czyli okolic 25,50zł.

Ja dzisiaj poświęciłem z pełną świadomością dużą część zysku, który mogłem zrealizować powyżej 55, bo liczę na dalszy rajd w kolejnych dniach. Takie spółki jak Będzin trafiają się kilka razy w roku i trzeba z nich mocno korzystać, a nie rezygnować przy pierwszej korekcie. To trochę jak gra w pokera - zawsze jest ryzyko, każdy musi sam oszacować stosunek ryzyko/potencjalny zysk (no i trzeba mieć jakąś ogólną strategie na cały swój portfel).
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~Piotr [193.105.75.*]
    byłem tu 2 lata temu ,kupowałem po 36 oddałem po 66 a doszło juz do 80.a to poszło na 190 myślałem że nie wytrzymam,także siedze cierpliwie.korekty tu to norma dijdzie wysoko według mnie akcji jest bardzo mało Altum wie co robi.
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~Wojtek [178.43.25.*]
    masz rację,
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~Gr [83.25.85.*]
    Zgadzam się- korekty się spodziewałam , ciekawe do ilu teraz poleci:)
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~agencja [46.112.102.*]
    No, na razie nie jest źle. Zobaczymy co będzie jutro przed południem. Jeśli pójdziemy do góry, to idziemy na 100zł i wyżej w kolejnych dniach. A jeśli kontynuacja spadków to, niestety koniec rajdu.
  • Re: Obroty 6 mln Autor: ~KK [37.30.12.*]
    Już 7 mln.
[x]
ECBSA 1,59% 22,40 2026-05-14 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.