Opcje są dwie: 1. Dziś przed zamknięciem lub jutro przed południem (ale raczej nie po samym otwarciu) kurs zacznie znów rosnąć. 2. To niestety koniec wzrostów i spora korekta w dół, choć z pewnością nie do punktu wyjścia czyli okolic 25,50zł.
Ja dzisiaj poświęciłem z pełną świadomością dużą część zysku, który mogłem zrealizować powyżej 55, bo liczę na dalszy rajd w kolejnych dniach. Takie spółki jak Będzin trafiają się kilka razy w roku i trzeba z nich mocno korzystać, a nie rezygnować przy pierwszej korekcie. To trochę jak gra w pokera - zawsze jest ryzyko, każdy musi sam oszacować stosunek ryzyko/potencjalny zysk (no i trzeba mieć jakąś ogólną strategie na cały swój portfel).
byłem tu 2 lata temu ,kupowałem po 36 oddałem po 66 a doszło juz do 80.a to poszło na 190 myślałem że nie wytrzymam,także siedze cierpliwie.korekty tu to norma dijdzie wysoko według mnie akcji jest bardzo mało Altum wie co robi.
No, na razie nie jest źle. Zobaczymy co będzie jutro przed południem. Jeśli pójdziemy do góry, to idziemy na 100zł i wyżej w kolejnych dniach. A jeśli kontynuacja spadków to, niestety koniec rajdu.