Po pierwsze Nostradamusie szerszen to ja a bru to bru tylko mamy całkiem podobne poglądy po drugie to z tym twoim onde kisilem się od początku grudnia a kurs jest teraz taki sam jak wtedy po trzecie zarobiłem na tej(przyszłościowej spółce z potężnym potencjałem ok 10 oczek) IPO czwarte to zwykły spekulacyjny gniot jakich mało na GPW w dodatku z obrotami które mnie malo interesują) no i po czwarte zawsze mogę wejść ale nie za taki chajs i wyjść jak zobaczę że z tego jest pieniazek
Odpowiedź jest prosta mogę je mieć w każdy dzień sesyjny ale w odpowiadającej mi cenie ta nie jest adekwatna do moich celów na GPW i mojego portfela ale jak kupie to napewno zobaczysz
Właśnie dla takich osób jak ty istnieje coś takiego jak karma.
Gdzieś zarobisz ale na końcu wszystko stracisz wtedy sobie przypomnisz ze za krzywdy które wyrządziłeś innym spotkała cię zasłużona kara.
Takie typki jak ty dla marnego zysku zamieniają się w hejterów.
Był już tu taki kefir co kupił po 15 a sprzedał po 9. Jego też spotkała karma.
Ja kupuje na trzech rynkach i dzięki podziałowi pieniążków mi nie ubywa a nie się montuje w jedną spółkę i liczę na cud może ktoś się pomylił tak jak wspomniany przez ciebie inwestor po prostu nie rozłożył ryzyka to nie jest chejt a dobra rada
Wejdę w odpowiednim czasie na razie otoczenie i kurs malo interesujące jak się zadzieje to napewno cie poinformuję przecież to spolka z przyszłością (świetlaną) I mocno elektryczną
Heja witam w klubie ty bru( ja szerszen )pozostał Zefir kefir może się ciamajda ujawni co kupił po 15 i sprzedał po 9 ale zajawa godna Parkera i inwestora w onde oby tak do przodu Toruń myslenie przeszkadza to pomysli do przodu pewnie na jesień
No nie nie dość że nastradsmus to jeszcze jasnowidzący takich potrzeba żeby kurs poszedł w znanym mi kierunku daj znać kiedy kupic onde żebym nie został na peronie