• Ragnar to ma łeb do interesów Autor: ~Smalec [79.184.18.*]
    Ostatnio sprzedawali tu akcje nawet poniżej ceny z ostatniej emisji, kupując na wyścigi EUCO nawet i po 3 zł, a EUCO właśnie opublikowało raport roczny, w którym biegły rewident odmówił wydania opinii, co spowoduje zawieszenie notowań xDˣᴰ Ciekawe czy będą tam teraz wywalać PKC-em i wrócą tutaj z podkulonym ogonem??? [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
  • Re: Ragnar to ma łeb do interesów Autor: ~Cotusie [185.72.185.*]
    Jeśli ktoś pisze xd w kontekście wielomilionowych inwestycji to już wiele mówi o autorze. Takie podmioty jak ragnar wchodząc z kapitałem nie czytają forum bankiera, a dzwonią bezpośrednio do prezesa żeby rozeznać się w sytuacji w spółce. Jak dorośniesz to może zrozumiesz jak działa giełda.
  • Re: Ragnar to ma łeb do interesów Autor: ~Fe [109.243.65.*]
    Nie wrócą lepiej aby nie wracali bo to soekulanci wielkiej wagi
  • Re: Ragnar to ma łeb do interesów Autor: ~Kasia [84.17.55.*]
    Dnia 2025-04-26 o godz. 14:13 ~Cotusie napisał(a):
    > Jeśli ktoś pisze xd w kontekście wielomilionowych inwestycji to już wiele mówi o autorze. Takie podmioty jak ragnar wchodząc z kapitałem nie czytają forum bankiera, a dzwonią bezpośrednio do prezesa żeby rozeznać się w sytuacji w spółce. Jak dorośniesz to może zrozumiesz jak działa giełda.

Ten "podmiot" to jeden facet, który czyta bankiera :P bo to jego aktywne narzędzie pracy do manipulacji.
    Ma swoich służących którym coś tam zawsze skapnie i to oni go tak bronią i biegają za nim po różnych spółkach.
    Centurion to samo :))
    Wiem co mówię, poznałam go, niestety.
[x]
MILISYS -2,88% 0,44 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.