Ostatnio sprzedawali tu akcje nawet poniżej ceny z ostatniej emisji, kupując na wyścigi EUCO nawet i po 3 zł, a EUCO właśnie opublikowało raport roczny, w którym biegły rewident odmówił wydania opinii, co spowoduje zawieszenie notowań xDˣᴰ Ciekawe czy będą tam teraz wywalać PKC-em i wrócą tutaj z podkulonym ogonem??? [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
Jeśli ktoś pisze xd w kontekście wielomilionowych inwestycji to już wiele mówi o autorze. Takie podmioty jak ragnar wchodząc z kapitałem nie czytają forum bankiera, a dzwonią bezpośrednio do prezesa żeby rozeznać się w sytuacji w spółce. Jak dorośniesz to może zrozumiesz jak działa giełda.
Dnia 2025-04-26 o godz. 14:13 ~Cotusie napisał(a): > Jeśli ktoś pisze xd w kontekście wielomilionowych inwestycji to już wiele mówi o autorze. Takie podmioty jak ragnar wchodząc z kapitałem nie czytają forum bankiera, a dzwonią bezpośrednio do prezesa żeby rozeznać się w sytuacji w spółce. Jak dorośniesz to może zrozumiesz jak działa giełda.
Ten "podmiot" to jeden facet, który czyta bankiera :P bo to jego aktywne narzędzie pracy do manipulacji. Ma swoich służących którym coś tam zawsze skapnie i to oni go tak bronią i biegają za nim po różnych spółkach. Centurion to samo :)) Wiem co mówię, poznałam go, niestety.