• Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.184.*]
    Cytuję:
    Przegląd od AI…

„Highlander Enterprise ma szanse na sukces, jeśli strategicznie skupi się na nowych technologiach, takich jak grafen, i skutecznie zoptymalizuje swoje koszty. Spółka przyjęła strategię rozwoju na lata 2025-2028, co wskazuje na planowane działania i oczekiwania związane z sukcesem.
    Oto bardziej szczegółowe wyjaśnienie:
    Nowe technologie:
    Highlander Enterprise koncentruje się na rozwoju i wykorzystywaniu technologii grafenowej, co może otworzyć nowe możliwości biznesowe i zwiększyć konkurencyjność.
    Optymalizacja kosztów:
    Spółka podjęła działania mające na celu redukcję kosztów, co może poprawić jej wyniki finansowe i zwiększyć stabilność.
    Strategia rozwoju:
    przyjęcie długoterminowej strategii rozwoju na lata 2025-2028 wskazuje na planowe działania i ambicje związane z rozwojem i sukcesem.
    Rynek i rywale:
    Analiza rynku i konkurencji, która poprzedziła przyjęcie strategii, sugeruje, że Highlander Enterprise jest świadomy swoich mocnych stron i słabości, a także możliwości na rynku.
    Wnioski:
    Pomimo trudności z przeszłości, Highlander Enterprise ma szansę na sukces, jeśli skutecznie zrealizuje swoją strategię, skupi się na innowacjach i kontynuuje optymalizację kosztów.”
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~Beti [46.205.203.*]
    Super, że przyszło to Panu do głowy żeby tak z ciekawości zapytać Al :) i dziękuję za podzielenie się odpowiedzią :)
    Tak przy okazji czytał Pan może moją odpowiedź w wątku “Grafen to przyszłość i ogromny potencjal” jak nie to proszę przeczytać
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.18.*]
    Beti, czytałem o grafenie już chyba wszystko co można przeczytać w internecie. Najbardziej fascynuje mnie jego wykorzystanie w medycynie. Ale zanim go wprowadzą do takiego zastosowania musi upłynąć jeszcze sporo wody w rzece.
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~Beti [46.205.203.*]
    W wątku o którym pisałam powyżej, rozmowy zeszły na inny temat niż w tytule
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.18.*]
    Tak czytałem. Jestem bardzo dumny że znalazłem się w tym zaszczytnym gronie Pani faworytów i doceniam Pani uznanie.

Oczywiście postaram się nie zawodzić w dalszej podróży i psychologicznie wspierać dalej przy większych korektach jak i merytorycznie od czasu do czasu.

Tym czasem muszę dalej zająć się kontynuacją nauki na kierunku medycznym i proszę mi wybaczyć sporadyczne wpisy na forum.

Pozdrawiam bardzo gorąco i życzę spokoju oraz dużego uporu w swoich działaniach.

Konsekwentnie i małymi kroczkami do celu. Do zobaczenia na walnym. )
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~Staszek [5.146.249.*]
    Na razie to wszystko to tylko teoretyczne dywagacje. Przed spolka czas na realne kroki i wyniki.
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: ~Johny [109.231.50.*]
    Stoponiowo z tyg na tydz, z mies na mies bedzie coraz wyzej. Kompetentne osoby juz o to zadbają. Inwestycja nie moze zwracac sie za kilka lat, tylko znacznie szybciej.
  • Re: Zapytałem AI i wyszło całkiem ciekawie… Autor: jazi1 [5.173.250.*]
    Byku ja już od dłuższego czasu współpracuje z AI. Muszę przyznać że jest dość konkretną w odpowiedziach aczkolwiek wszystko zależy od jakości promptu. Ona/on wyczuwa nasze nastawienie i tak konfiguruje odpowiedź aby była zbliżona do oczekiwanej odpowiedzi. Ta zauważyłem. Poza tym na mózg jest tak skonfigurowany ze z odpowiedzi czy też dostarvzanej informacji chętniej przyswaja informacje które są dla nas pozytywne I oczekiwane niż te negatywne. To też już zauważyłem z autopsji. Co do zastosowań grafenu w medycynie to jesteśmy na etapie absolutnego początku i nadania cienia bo nie materii nawet. Antyseptycznosc udowodniona na poziomie może nawet wyższym niż srebro koloidalne i to narazie wszystko. Obawa napawa mnie info ze EU chce zakazać stosowania karbonu . Czy to bedziemialo wpływ na grafen nie wiem. Może ma to na celu przyspieszenie implementacji grafenu zamiast karbonu w niektórych dziedzinach a może jego eliminacje . Ciężko powiedzieć. Ja mimo wszystko patrzę o krok dalej. Lakiery i kosmetyka mogą i pewnie będą kołem zamachowym dla spółki. Ale dalej wciąż upatruję zastosowań w technice . Mam nadzieję że włodarze będą mieli takie aspiracje aby wcisnąć ten grafen w technologie kosmiczne, zbrojeniowe, elektronikę itp. Czekam kiedy uporają się kosmetyką i znajdzie się czas na sprawdzenie segmentów technologicznych. Co do podziękowań ~Beti. Miło słyszeć. Umknął mi ten wpis. Mam nadzieję że zaklepie sobie Pani ciut więcej czasu w dniu walnego aby wypić wspólną kawkę i porozmawiać o perspektywach spółki I nie tylko. Fajnie że ktoś docenia zaangażowanie zwłaszcza że kompletnie na to nie liczyłem. Co do meritum. Mamy flaute teraz. Czeka.y na wyniki, kolejne informacje o rozwoju, przejęciach itd. Kurs się lekko osuwa ale dobry czas na odpoczynek. Idzie majówka. Wszystkim życzę smacznego grilla, piwka , bezchmurnego nieba i miłego wpatrywania się w gwiazdy wieczorami. Trzymajcie się.
[x]
HILANDER -4,35% 2,42 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.