Rafako informuje, że po upływie 6 miesięcy od dnia uprawomocnienia się Postanowienia o ogłoszeniu upadłości nastąpi wycofanie akcji Emitenta z obrotu. _________________________________________________________________________________________
21 lipca tej spółki już nie będzie na giełdzie. Znów powtarzane są dyrdymałki które czytałem na Petrolinvest, Ursusie i wielu innych spółkach o marzeniach, że nie będzie upadłości. Jest prawomocny wyrok koniec i kropka. To, że są teraz podbitki o niczym nie świadczy jak tylko o tym, że mielą akcjami ci co je chcą wywalić. Maja jeszcze 3 miesiące na to.
Prawda jest taka, że RAFAKO SA na sesji po 21 lipca nie będzie już na giełdzie.
Żeby znów po 21 lipca nie było wpisów na forum typu "gdzie jest KNF " gdzie jest prokurator" itd.
Dnia 2025-04-27 o godz. 15:29 ~DRT napisał(a): > No tak, zapomniałem, że wy tutaj nie rozumiecie co to znaczy upadłość. > Przydadzą wam się gumowe haltery i gacie wzmacniane w kroku.
A ty nie wiesz co to jest podnieść się po upadku. Ty jak za dziecka się przewróciłeś to leżysz w tym samym miejscu do dzisiaj, bo nikt (tato?) nie pokazał, że można inaczej. Na wzmacnianych gaciach jak widać się znasz tylko co to ma do rafako??? Nie ta branża kolego.
Widziałem podobne marzenia na Petrolu, Gancie, Fludzie, Nicogames... nie chce mi sie wymieniać dalej. Każdy z was niech sobie przypomni to za dwa miesiące.
No dobrze. Ale w jakim celu to piszesz drt? Komu chcesz zabłysnąć gwiazdo? Brak słów, żeby określić takich jak Ty dobrodziejów. Skomentowałem Twojego gniota. Cieszysz się, że ktoś się zainteresował Tobą? Masz deficyt uwagi ?haha