Dzis dokupilem go, sama spolka jest bardzo dobra, generuje zyski, rosnie wartosc ksiegowa. Mysle, ze to bardzo dobra lokata kapitalu w tej cenie. Chyba jeszcze bede dokupywal. Pozdrawiam.
też dołączyłem do grona akcjonariuszy w zeszłym tygodniu. na szybki zysk nie liczę, ale na dłużej wygląda zachęcająco. pozostaje uzbroić sie w cierpliwość i dobierać po dobrej cenie. pozdrawiam
Spółka, gdzie mały Kazio za kieszonkowe może spowodować wahnięcie kursu o 5% to jednak trochę ryzyko. Na krótką metę zbyt mała płynność. Samo infovide swoje problemy miewa, ale wydaje się mimo wszystko całkiem rozsądnym wyborem z sektora inf. Szybki zysk to nie będzie, jak napisali poprzednicy.
Ja też mam . Co Ty się przejmujesz,że nie rośnie! Po takich długich trendach
bocznych rynek często szaleje,jak zacznie się jazda w górę. Poczekasz,nie będziesz
żałował.
A płynność będzie duża, jak tylko rynek się tu obudzi. Chętnie dokupię przy stagnacji
ceny. Jak opylę coś na plusie,to dokupię.
Jeśli jerrynimus ma tego jak napisał "gniota", to pewno wkrótce nam go odsprzeda. Poczekajmy trochę, cierpliwość poplaca. A co do płynności, to nie jest to na pewno płynna s-ka. Ale jakby jakiś "mądry duży" siuę zainteresował, bedzie duża jazda!!!
Pozdrawiam fanów IVMX
Dobry znajomy syna mojego dobrego kolegi pracuje w tej firmie i mowi, ze jest fajnie. Podobno robia programy do telefonow komorkowych i dla telefonii komorkowej tez. To dobrzy specjalisci. Mam nadzieje, ze za tanio swoich uslug nie sprzedaja.