• Oooo Autor: ~Ccjg [64.43.50.*]
    O skończyło na plusie. I nawet obroty trochę wzrosły. Zainteresowanie ciut wzrosło? Czy ktoś usredniał?
  • Re: Oooo Autor: ~Ziomek [178.19.186.*]
    ja troszkę po 0.89, dla mnie cena zadowalająca. Wszystko idzie w górę, więc tu również wkrótce powinno urosnąć.
  • Re: Oooo Autor: ~Hillela [94.101.26.*]
    9grosikow ale co poniżej to zbieram
  • Re: Oooo Autor: ~Hillela [94.101.26.*]
    Przeglądałem raporty to z malyk spółek to nasza to miodzio
  • Re: Oooo Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.152.*]
    Info by jakieś mogli dać nie wiem plany na 2025/26 planowane zyski czy nie wiem Krystyna miała imieniny.... Jak chcą to mogę im prowadzić gazetkę firmowa albo sam te komunikaty pisać. Nie wiem niech w kredyty albo chwilówki idą jakieś. Jak coś to windykację już mają hehe A tak sobie żartuje bo coś spania nie ma. Nie wiem telewizor włączyć czy co... A pomyślałem że tu wpadnę się odezwać bo na weekendzie czasu nie było.
  • Re: Oooo Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2025-04-28 o godz. 00:38 ~Brzęczyszczykiewicz napisał(a):
    >Jak coś to windykację już mają hehe

hehe no jednak coś nie bardzo :)

Hilela mówi że to to samo co Kruk. I kogo tu słuchać...
  • Re: Oooo Autor: ~Ccjg [109.77.148.*]
    Być może znów jest to odniesienie. Tym razem do noweli Żeromskiego:-).
    Stefan Żeromski- Rozdziobóją nas kruki i wrony ?
    Google gada tak: ,,Rozdziobią nas kruki i wrony..." to tytuł noweli Stefana Żeromskiego, która ukazuje śmierć powstańca Szymona Winrycha i skłania do refleksji nad losami polskiego społeczeństwa. W noweli, przez personifikację kruków i wron, autor wyraża myśl o śmierci i zapomnieniu, które czeka na tych, którzy poświęcają się bez rezultatu. W tym kontekście, pytanie "kogo słuchać" odnosi się do wyborów życiowych i wartości, którymi powinniśmy się kierować, zwłaszcza w trudnych czasach. "
[x]
1SOLUTION -1,03% 0,10 2025-10-09 16:46:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.