Spółka jest dość nisko wyceniana biorąc pod uwagę know- how i globalny zakres sprzedaży produktów co by nie mówić wysokich technologii medycznych.
Podpisując na rynku amerykańskim dwie duże umowy potwierdzają wiarygodność swoich rozwiązań.
Rynek amerykański jest takim trochę papierkiem lalkmusowym dla innych krajów w kwestii bezpieczeństwa medycznego.
Po ostatniej pozyccze od bio funda spółka pewnie rozbuduje globalny system sprzedaży aby z tego medycznego tortu wsiąść jak największy kawałek dla siebie.
Bravo co by nie mówić to przecież jeszcze polski podmiot. Przynajmniej częściowo.
Tu też gniot nad gnioty. Półtora roku temu zastanawiałem się kto sprzedaje po 27 zł, dziś sprzedają po 26 zł. I tyle to jest warte. Żadne służby z DPS.
Dobrze mdg pisze. Z takimi jęczyybułami na pokładzie kurs na pewno nie urośnie. Bo wy macie mentalność przegrywa i przy 27, 28 zł juz bedziesz sypać byle tylko 5% zysku wykręcić.
Breedzisz cos o jakiś dps-ach czlowieku tobie juz na mózg padło. Rocznik 81 a juz objawy upoośledzenia starczego. Masakra. Co te straty robią z ludźmi.
Nie trafiłeś, bo ja jestem na lekkim plusie. Kurs się kisi, dobrze, że nie spada, mam, co robić przy swoim biznesie, więc siedźcie i pilnujcie tych 26 zł.