Od niedawna zaczęłam inwestować na giełdzie. Nie w Boryszew.
Może mi ktoś wytłumaczyć co to sie stało, że akcje w jeden dzień podskoczyły +40%. Następnego dnia na początku było +20% żeby na koniec dnia tylko +2%
Pojąć nie możesz, że dwie kobiety na tym forum zaczęły pisać tym bardziej nie zrozumiesz dlaczego Boryszew będzie rósł. Sprzedałeś akcje i myślisz, że za 5 zł odkupisz.
Jadzia w sekundę odpisała Aleksandrze to są na pewno dwie inne osoby. Nie skorzystałaś z zakupu ale przypadkiem piszesz właśnie na tej spółce zamiast na tej gdzie akcje zakupiłaś he he to ile już wtopione pieniążków
Ja też tu od niedawna jestem, ale widzę to tak. Powiedzieli na konferencji, że idą w zbrojeniówkę, że będą amunicje produkować. To wyzwoliło bardziej duże wzrosty, po paru dniach przysiadło, ale jest zapowiedz, że w strategii się to pojawi, raczej wygląda to na wiarygodną zapowiedź.
Na razie to faktycznie zapowiedź więc załadowało się parę podmiotów i popyt przygasł.Reszta czeka i obserwuje a ci co mieli pokupione za 4 zł to wychodzą z pozycji bo jest 100 procent zysku.to tak z grubsza.Wielu jak ja czeka na wyniki za pierwszy kwartał który pokaże stan finansowy spółki.Pozdrawiam.