• jak myslicie Autor: ~jkk21 [84.10.164.*]
    teraz wiekszosc akcji ma drobnica, czy Ci co to wyciągli na zeta
  • Re: jak myslicie Autor: ~los locos [88.156.90.*]
    Sam sobie odpowiedz kto dzisiaj zebrał za 700-800 koła po 0,13?

Drobnica jak lary21flynt z płaczem wywaliła albo siedzi z brązowym pampersem.

Takie zbiory są od wtorku, a wzrostów brak, spdków również (nie licząc paniki wczoraj)
    A jak ktos ma i wykłada taką gotówkę to nie ma co liczyć na to, ze jest idiotą.

Jak dla mnie tak długo będą potrząsac tym papierem, az uznają ze leszcze spadły jak dojrzałe gruszki:)

• Re: jak myslicie Autor: larry21flynt [79.185.176.*]
    ja w porównaniu do ciebie pedałku wyszedłem z tego śmiecia po 1,20zł i nie liczyłem na więcej, a ty dalej wierz w sukces sulki przecenionej 14 - krotnie
  • Re: jak myslicie Autor: ~xyz [85.222.86.*]
    to masz się czym chwalić mega inwestorze, obrót na 1.2 był kilkanaście tys., a wszycy na tym forum po tyle wywalili, wniosek - mitomanisz leszczu
    miotasz to ty bo siedzisz jeszcze w tym gównie
  • Re: jak myslicie Autor: ~xyz [85.222.86.*]
    tak, szczególnie że wczoraj o 12 powiedziałem, że będzie -20% i było, więc nie wymądrzaj się, bo robisz z siebie idiotę pod zarejestrowanym nickiem
  • Re: jak myslicie Autor: ~los locos [88.156.90.*]

mitoman-homofob-fuksiarz, ale o gołebim sercu:

Sprzedał i "potężnie" zarobiony ostrzega resztę przygłupich i niedouczonych inwestorów przed stratami.

No matka teresa wersja polska z dubbingiem:)

Idz kolego z powrotem do tego zakładu skąd masz przepustkę, jeszcze raz skonsultuj strategię z kolegami z sali i wtedy wróc.

brak słów na was już; zarabiajcie, kupujcie śmieci i "inwestujcie długoterminowo" rekiny zmieniające nick w zależności od tego na jakim śmieciu siedzicie - b ł a z e n a d a
  • Re: jak myslicie Autor: ~waldi [95.108.20.*]
    Panie larry21flynt radze ci zamknac ta swoja morde. Gosciu nie rob z siebie wiekszego blazna niz juz sam jestes. A jak nie zamkniesz tej swojej mordy to radze trzymaj sie w bezpiecznej odleglosci. Ludzie co za blazen z tego leszcza.
    na twój temat ubrany na górce "rekinie" nie mam zamiaru już się wypowiadać każdy widzi co piszesz i co sobą reprezentujesz

bez odbioru
  • Re: jak myslicie Autor: ~yes [213.158.199.*]
    Drobnica i jedziemy na 2 zeat
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.