• Myślę że od jutra pompA Autor: ~Weruto [83.175.186.*]
    Raport z wozu koniom lżej. Zaczynamy
  • Re: Myślę że od jutra pompA Autor: ~He [87.248.89.*]
    ale ten raport to ... jak można zrobić taki minus ??? to nie jest moim zdaniem normalne, strata netto ponad 9 mln, spadek wartości księgowej na jedną akcję prawie 50 % !!! to mi wygląda na być albo nie być i wszystko zależy od jednej gry
  • Re: Myślę że od jutra pompA Autor: ~fiołek [185.214.96.*]
    To właśnie pokazuje, że GIF postawił na najlepszy projekt czyli pełna koncentracja na tytule, który ma szansę wynieść spółkę na zupełnie nowy poziom. Obecne wyniki to efekt fazy intensywnych inwestycji a to naturalny etap w drodze do premiery gry, która może zdecydować o przyszłości firmy. Kluczowe jest to, że przychody wzrosły o 40%, co świadczy o rosnącym zainteresowaniu i potencjale spółki. Strata netto czy spadek wartości księgowej w takim kontekście to chwilowe koszty strategii na projekt, który może przynieść ogromne zyski. Teraz liczy się skuteczne dowiezienie JDM ale fajnie że piszesz. Jutro odkupisz pewnie drożej niż oddałeś
  • Re: Myślę że od jutra pompA Autor: ~He [87.248.89.*]
    " intensywnych inwestycji " i odpisów po nieudanych inwestycjach ... p.s. nie wiem co zrobię, jak dla mnie duże ryzyko, unikam go, jednak gra zapowiada się ok, kusi ale jeszcze dużo czasu do namysłu przy małych środkach jakie posiadam
  • Re: Myślę że od jutra pompA Autor: ~Mieszko [193.42.98.*]
    Wybierają najlepsze projekty w celu maksymalizowania zysków. Tak się robi w biznesie
[x]
GAMFACTOR 2,69% 5,34 2026-03-25 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.