• Już wystarczy. Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.152.*]
    Panu Rozczarowanemu ja już serdecznie dziękuję. Nie wiem jak inni ale chyba już wystarczy ? Ktoś chciałby się może dołączyć do mojego życzenia ? :)
  • Re: Już wystarczy. Autor: post88 [79.191.161.*]
    chyba desperat
  • Re: Już wystarczy. Autor: ~Ccjg [51.37.192.*]
    Jak ktoś ma dostęp do Vectry można mu zablokować domenę. Bądź jak ktoś jest z Radomia bądź okolic może do gościa osobiście się pofatygować:-)
  • Re: Już wystarczy. Autor: ~Alkoholik [93.159.55.*]
    Kto by do Radomia jechał do takiego... Niech pisze. Ja mam frajdę, że traci czas.
  • Re: Już wystarczy. Autor: post88 [79.191.161.*]
    gość chce szybko zarobić jak ma oczywiście papier.
  • Re: Już wystarczy. Autor: ~Hillela [94.101.26.*]
    Alkoholik zobacz akcje PIS
  • Re: Już wystarczy. Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.152.*]
    O takich rzeczach to ja nie wiedziałem Panie Ccjgiesławie. Ale Radom,Radom... Przejeżdżałem jeszcze jak do Wojska się jechało za kawalera. Ale Patrz Pan Panie Ccjgiesławie kto to tu jeszcze zawitał Pan Hilel. Jak to jest możliwe... Nie wierzę ale IP sprawdzałem i pasuje... . Jeszcze Pana Mariana brakuje i chyba się rozesmieje jak go tu zobaczę.Tu sztywne towarzysto pospinani nie wiadomo czy to żartować można. Tu jakiś rozczarowany czy tam zaczarowany lamenty wyrabia. Prawdziwy lament to się wyraża w sposób subtelny wierszowany delikatny czas od czasu a nie że człowiek wchodzi na forum a tu zapaplane od góry do dołu.
  • Re: Już wystarczy. Autor: ~Ccjg [51.37.192.*]
    Jak jest hillela. Nie wróżę zbyt dobrze kursowi:-). On jest pechowy.:-). Ale ciekawie by było gdyby naganiacz nad naganiacze skonfrontował się z tutejszym trollem:-).
    Ps. Miki też jest. Hehe
    Może tym razem będzie inaczej. No ja go chyba widziałem z pół roku temu o ile dobrze pamiętam i chyba dłużej tu jest znacznie ale Pan Mikosław jest chyba rzeczowy albo prawo albo lewo skupiony na inwestycji a ja to sarkastyczne pytania i żarty z lat PRL stara dusza uwięziona w ciele młodego ogiera. Czekam ogólnie na przewodnik po GPW i NC taki inwestycyjny ja to tam nie wiem co to te altmany Piotrkowy ratingi tko . Kiedyś zainwestowałem w spółkę bo spodobała mi się dziewczyna na stronie i do dziś tam siedzę hahaha. Nie no dobra dziś piątek zobaczymy co się wydarzy złego albo dobrego. Dobra bo robotę zaczynam 6. Poranna witaj zmiano. Kolchoz nie śpi.
    Ps.Konfrontacja tych 2 panów to brzmi za grubo.
[x]
NOVINA -0,31% 0,64 2025-11-28 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.