• Wyniki!!! Autor: ~Xxx [37.47.244.*]
    Teraz wiadomo dlaczego GrE chcieli zdjąć z GPW.
  • Wyniki!!! Autor: ~Green [89.65.119.*]
    Ciągle nie chcą się podzielić zyskiem w formie dywidendy, miejmy nadzieję, że dłużej nie dadzą rady trzymac kursu i w końcu pójdzie na godziwe poziomy.
  • Re: Wyniki!!! Autor: ~irra [78.30.65.*]
    Niech się nie dzieli, będzie miał więcej kasy na wykupienie akcji i może da przyzwoitą cenę.
  • Re: Wyniki!!! Autor: ~j23 [54.39.219.*]
    Zarząd i RN powinni beknąć za te kłamstwa że 2,25 to cena godziwa za akcje.
    Wykorzystali dane z KDPW do naganiania na sprzedaż i o mały włos nas nie wycisneli z przymusowym wykupem.
    335 MLN to daje P/E = 4.60, a Spółka jak wiemy dopiero sie rozwija.
    Została garstka akcjonariuszy i zamiast sie z nami podzielić, to znów bedę wyprowadzali srodki ze spółki przez wspólne inichjatywy z TDJ. Ech..... prokurator powinien sie tym zająć.
  • Re: Wyniki!!! Autor: ~Hary [31.0.94.*]
    Czy jutro może być kosmos?
  • Re: Wyniki!!! Autor: ~twretere [188.146.162.*]
    Na początku trochę wyskoczy ale potem docisną do bazy
  • Re: Wyniki!!! Autor: ~Prądozaur [185.164.140.*]
    Zawsze klikałem, że trzeba spokojnie trzymać już kupione akcje i nie oddawać 10 za 2, bo dlatego Tomek chce wykupić wystraszonych i zniecierpliwionych mniejszościowych za śmieszne 2,12 i 2,75, żeby w kolejne kilka lat mu się to kilka razy zwróciło... Smutne, że tylu naiwnych i wystraszonych było, ale teraz już zostali inwestorzy prawdziwi + fundusze i Tomek albo zacznie dawać bliżej 8 PLN, bo jeśli nie, to za kilka lat nawet najgłupszy mu nie odda za 10 PLN, więc niech każdy cierpliwie czeka, a za 2 - 3 lata będzie coroczna dywidenda napędzająca TDJ, kolejne fundusze i spekulanci, z których kapitałem żaden Tomek sobie nie poradzi... Pozdrawiam tych, co zawsze pozdrawiałem, bo na oddających 10 za 2 zawsze szkoda liter i czasu :)
[x]
GRENEVIA -1,56% 3,15 2025-11-24 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.