• Milion Autor: ~Obiektywny [157.157.113.*]
    Wygląda na to, ze “rzutem na taśmę” film osiągnie pułap miliona widzów. Na koniec weekendu bylo 989 347 widzów. Za 3 tygodnie wyniki za pierwszy kwartał. Może dowiemy się jaki był finalny budżet filmu, finalna ilość widzów ( zapewne juz do tego czasu emisja w kinach się skończy) i jak się to przekłada na wyniki.
  • Re: Milion Autor: ~emem [83.175.183.*]
    Jest info na instagramie, że wbili milion
  • Re: Milion Autor: ~Ww [188.146.156.*]
    Będzie więc 2 część, zgodnie z tym co zapowiadał Wujas, miejmy nadzieje z większym dofinansowaniem i z mega obsadą. Wyniki za I i II kwartał powinny być git. Ich wpływ na kurs akcji może być odczuwalny, może w końcu. Wierze w tą spółkę, jak na razie w plecy mam na tym, ulegam emocjom, czy to źle, normalne nie zawsze twój portfel notuje 20% stratę w kwartał, ale jest ona wirtualna, póki trzymam pakiet, tak sobie to tłumacze, chyba, że wypali akcja z funduszami
  • Re: Milion Autor: ~Wrotek [18.101.122.*]
    Brawo.
    Dziś podali oficjalne info, 1 milion widzów "100 dni do matury" za ostatni weekend oficjalnie przekroczony. Film, jeszcze będzie wyświetlany w kinach, a potem jak pójdzie na streamingi, to będzie również i tam hitem.
    Wspomnicie moje słowa.
    Ludzie, ci co byli w kinach, już o to zadbają, a ci, co w kinach nie obejrzą, to sprawdzą choćby z ciekawości.
    Popytajcie ludzi, co już obejrzeli film, ja kogo nie pytam mówi, że film się podobał, a jak na Polską produkcję "jest mega".
[x]
EKIPA 1,49% 2,04 2025-10-07 16:27:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.