• Z listu Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    "Jest  to  najwyższy  poziom przychodów  w  40-sto  letniej  historii Mo-BRUK.  EBITDA  za  ten  okres  wyniosła  117  mln  zł,
    wobec zaraportowanych w 2023 roku 109 mln zł, a zysk netto osiągnął wartość 70 mln zł, w
    porównaniu z 79 mln zł w 2023 roku. Rentowność pozostaje na wysokim poziomie, a marża
    EBITDA  z  działalności  podstawowej  wyniosła  45%,  pomimo  jednoczesnego  prowadzenia
    obszernych programów modernizacyjnych skutkujących przerwami w działalności operacyjnej
    zakładów."

"W  roku  2025  możemy  spodziewać  się  zakończenia  naszego  programu  inwestycyjnego  o
    wartości około 230 milionów złotych, który rozpoczęliśmy w IV kwartale 2022 roku. Rok ten
    przyniesie wymierne efekty operacyjne tych inwestycji we wszystkich segmentach działalności.
    Ponadto rok 2025 po raz pierwszy zademonstruje pełny rok kontrybucji operacyjnej Spółki El-Kajo do wyników Grupy."

"Implementacja ROP  może  skutkować  wzrostem  liczby  zleceń  dla  firm  specjalizujących  się  w  utylizacji
    odpadów, w tym Mo-BRUK."

Także nic, tylko sprzedawać :)
  • Re: Z listu Autor: ~Miki [31.11.210.*]
    Ja kupuję nie sprzedaję tak samo robiłem na Boryszewie i św. pamięci Comarchu!!!
  • Re: Z listu Autor: ~prawdaboli [109.243.67.*]
    komu 3k wessało ?
  • Re: Z listu Autor: ~JA [46.151.20.*]
    dobry list
  • Re: Z listu Autor: ~szczupak [79.191.157.*]
    AKUMULACJA
[x]
MOBRUK 0,51% 293,50 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać