Oj śmieszku, sprzedałeś za 194 pln.
Widzę że porównanie wykresu o którym ci pisałem , przekracza twoje zdolności ;)
A zobaczysz co tu będzie za parę miesięcy xD
Oj kocurku....
Weekend majowy, gniewam się.
Co będzie za parę miesięcy, to dopiero będzie.
Znając cykliczność obstawiam dwie cyfry, ale co taka ofiara losu może wiedzieć.
Dalej szukasz kobiety na forum ?
Buhahahaha
buhahahaha
Dnia 2025-05-02 o godz. 17:23 ~Zext napisał(a): > Oj kocurku.... > > Weekend majowy, gniewam się. > > Co będzie za parę miesięcy, to dopiero będzie. > > Znając cykliczność obstawiam dwie cyfry, ale co taka ofiara losu może wiedzieć. > > Dalej szukasz kobiety na forum ? > > Buhahahaha > > buhahahaha
Eh tępy spekulaczu, mam akcje od 53 zł :))) I co ja moge wiedzieć xD Twoje upośledzenie umysłowe jest bardzo zabawne, szukam kobiety na forum najlepsze "znając cykliczność" haha
temperuje ołówek, ja czekam na wyższe poziomy i tak jestem mega do przodu. a po dzisiejszym dniu, po nabyciu praw do dywidendy będę miał akcje po 13 zł po odliczeniu tego co dostałem wcześniej z dywidend :))) A gdybym poczekał rok to za darmo jak Warren Buffet :)))
Dnia 2025-05-02 o godz. 17:23 ~Zext napisał(a): > Oj kocurku.... > > Weekend majowy, gniewam się. > > Co będzie za parę miesięcy, to dopiero będzie. > > Znając cykliczność obstawiam dwie cyfry, ale co taka ofiara losu może wiedzieć. > > Dalej szukasz kobiety na forum ? > > Buhahahaha > > buhahahaha