tu jak i na całej giełdzie grają algorytmy wspomagane sztuczną inteligencją. Giełda zaczyna być coraz mniej dla ludzi którzy chcą zarobić trochę grosza,
A ja zadwolony w tydzień ukulałem 8%, wczoraj sprzedane, dzisiaj ostatnie 1700 szt poszło o 15:39 i jadę skonsumować dobry obiadek.... wrócę jak spadnie o 10%
Dnia 2025-04-24 o godz. 16:28 ~Kuba napisał(a): > A ja zadwolony w tydzień ukulałem 8%, wczoraj sprzedane, dzisiaj ostatnie 1700 szt poszło o 15:39 i jadę skonsumować dobry obiadek.... wrócę jak spadnie o 10%
Zgadza się czekamy już bardzo długo, tyle że i tak nie koniecznie coś z tego będzie, a skoro już wielokrotnie po nawet kilkuprocentowym wzroście spadało to nie ma co się dziwić, że ludzie od razu sprzedają. Dalej nie ma żadnych informacji, a mam nadzieję, że w tym roku, chociaż przedstawią nową strategię i będzie wiadomo, czy zamierzają wrócić do wejścia na rynek główny.
To sobie licz na większy procent. Dla mnie 8% w kilka dni to naprawdę dobry wynik.
Lepiej zarobić w tydzień 7% czy w rok 30%? Zastanów się.. na takich spółkach szybki zysk, spadać i czekać na kolejną szansę a w między czasie szukać innej spółki na szybkie podbicie.
A ja myślę że to już niedługo, p atrząc na 5lat oczekiwania. Ktoś ostatnio wciągnął 1mln.akcyjek. Nie sądzę aby ryzykował na NC bez jakiś podstaw... Może ktoś z zarządu?
Dnia 2025-04-24 o godz. 12:48 ~takaprawda napisał(a): > Po wczorajszym sporym wzroście należało się spodziewać cofnięcia kursu. > Jak widać nie ma za bardzo chętnych do sprzedaży na minus