Automat jest nastawiony na korektę + inwazja propagandy wielonickowej. Tylko czekać aż nastąpi zmiana kierunku. Najprawdopodobniej zbiegnie się ona ze startem marketingu. Wyniki są totalnie nieistotne w kontekście zbliżającej się premiery JDM
Nie no wyniki są istotne. Wiele osób pozbędzie się akcji jak będzie słabo. No dla ludzi co widza w jdm dobra produkcję, to będzie czas by sobie dobrać.
Dla mnie lepiej, żeby raport jednak był OK. Bo wtedy jest sygnał, że firma ma zaplecze, a nie że wszystko na jedną kartę ze zgliszczy - albo wóz albo przewóz.
w q4 wyszedł puppet house na pc i konsole oraz slavic punk na konsole. W raporcie za q3 w listopadzie zleakowali że sprzedało się ponad 4k a to było chyba jeszcze przed black friday i całym grudniem, więc przychody za q4 powinny być ok. Jeśli chodzi o boost raportowy to ciekawe może być q1 gdzie przy dużej promocji w styczniu elektryk wybił nowy peak 1800 graczy pobijajac wynik z premiery o około 100%, potem jeszcze dobry peak na promocji w marcu. Raport q1 będzie 29 maja po premierze jdm, więc może podbić ewentualną euforię. Co do odpisów to jakby chcieli orżnąć rynek zrobiliby odpisy w q1 albo na koniec 2025 żeby pomniejszyć podstawę do dywidendy.
U Ciebie cały czas zbierają . Po 12 zł zbierali przed odpaleniem. Po 11 zł zbierali przed startującą rakietą . Przy 10 zł dalej będą zbierać przed wystrzałem. Strzel baranka może pomoże bo wszystkie argumenty do Ciebie nie docierają. Może kup parę sztuk w końcu to rakieta wystartuje.
Przyznam, że też dałem się nieco uwieść narracji o wielkich zyskach. Kwiecień miał być miesiącem odpału, a na razie jest to jedna ze słabiej zachowujących się spółek na GPW. Martwi mnie też cisza wokół JDM. Były ciekawe trailery i teraz powinien być przyrost materiałów, a nic takiego nie ma miejsca. Nie do końca tak to sobie wyobrażałem.
Jakiego odpału. Przecież to idzie identycznie jak 11bit przed This War. Identyczny wykres, identyczne prawie kwoty. Identyczne opory. Będziesz miał po premierze to samo i da to powrót sentymentu i to co w ostatnich miesiącach fundy brały różne walory na nizinach sprzedając na topach banki. Było o tym ostatnio mówione na kilku kanałach, ale ulica i tak będzie tą ostatnią która się zorientuje. Frajernia bierze deweloperkę i banki mądrzy nabierają ciekawe spółki gamedev.
Dnia 2025-04-24 o godz. 16:13 ~Zabawa napisał(a): > Jakiego odpału. Przecież to idzie identycznie jak 11bit przed This War. Identyczny wykres, identyczne prawie kwoty. Identyczne opory. Będziesz miał po premierze to samo i da to powrót sentymentu i to co w ostatnich miesiącach fundy brały różne walory na nizinach sprzedając na topach banki. Było o tym ostatnio mówione na kilku kanałach, ale ulica i tak będzie tą ostatnią która się zorientuje. Frajernia bierze deweloperkę i banki mądrzy nabierają ciekawe spółki gamedev.
Brawo Zabawa Głos rozsądku, zgadzam się ze wszystkim poza używaniem epitetów.