• RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: akcjoinm [78.30.81.*]
    już do ciebie to dociera czy dobrze o tym wiesz i manipulujesz? I dalej mi nie odpisałeś jaki to będzie miało wpływ na środki jakie spółka otrzyma za sprzedaż Ukrainy? Ile środków zostanie w spółce a ile zostanie zabrane wraz z odsetkami?
    I ile z tego zostanie po wypłatach wynagrodzeń, premii za sprzedaz które sa zapisane w kontraktach (możesz sobie to ładnie nawet samodzielnie policzyć i się dowiesz bo był o tym kominikat ale oczywiście większość z was nie czyta ze zrozumieniem), ile pójdzie za wynagrodzenia "sąsiada z Miami" który doradzał przy tej transakcji czyt. ile kasy wyprowadza ze spółki na "usługi obce" a Leszek kiedyś sam się chwalił, że ma takiego i takiego sąsiada :) Chłopie mam wrażenie, że ty NIC NIE WIEM o tej spółce :)
    Przepraszam ale nie będę tracił czasu na dyskusje bo zarabiam już na czymś innym a z Getinem łączą mnie tylko miłe wspomnienia gdy byłem 20 lat młodszy i wolę nie pamiętać już czasów po LCCorp i ilu ludzi przez spółki Czarneckiego straciło majątek życia, nerwy i zdrowie o życiu nie wspominam bo z krótkiego życia staruszki z kredytem frankowym to Czarnecki śmiał się na nagraniu. Przypomnieć ci to nagranie jak mówił o umowie z Gertychem i przedłużaniu procesów franowych aż do śmierci klientów? Naprawdę tego chcesz? Każdy może sobie to poszukać w necie i wyrobić na ten temat opinie.

Zgodnie z zawiadomieniami, zajęcie następuje do wysokości zabezpieczanej kwoty z tytułu należnych obowiązanym wszystkich akcji w spółce Getin Holding.
    Podmiot Zarządzający Aktywami S.A. z siedzibą w Warszawie przeciwko obowiązanym: LC Corp B.V. z siedzibą w Haarlemie, Holandia i Panu Leszkowi Czarneckiemu w celu zabezpieczenia należności głównej w wysokości odpowiednio: 32 728 419,54 zł oraz 35 631 654,25 zł.
    Zgodnie z zawiadomieniami, zajęcie następuje do wysokości zabezpieczanej kwoty z tytułu należnych obowiązanym wszystkich akcji w spółce Getin Holding.

• Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: akcjoinm [78.30.81.*]
    poprawia zamiast Chłopie mam wrażenie, że ty NIC NIE WIEM o tej spółce :)

powinno być: Chłopie mam wrażenie, że ty NIC NIE WIESZ o tej spółce :)

ja o spółce wiem dużo :)
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: akcjoinm [78.30.81.*]
    RRRrrr z racji, że się nie odzywasz i nic do mnie tutaj nie piszesz to przypomnij sobie o czym było nagranie Czarneckiego i pokazuje to prawdziwy obraz banksterki i świadczy również o obecnym pośle mecenasiku Giertychu wstawionym na listy przez nieduacznika Tuska i jego moralności. Zresztą mecanasik ani 1 dzień nie był w swoim ogręgu wyborczym przed wyborami 15 października bo ukrywał się w swojej willi we Włoszech. A dziś ten hipokryta już nie pamięta jak mdłał podczas próby zatrzymania i doprowadzenia na przesłuchania w sprawie afery PROKOM gdy kilkadziesiąt wezwań nie odbierał a dziś ten człowiek ocenia PiS i posła Romanowskiego który dostał azyl na Węgrzech i Inerpol wyśmiał wniosek bodnarowskiej prokuratur o ściganie go czerwoną notą.

Jeszcze RRRrrrr musisz zmądrzeć i logocznie myśleć ale wątpie by to kiedyś w twoim wypadku nastąpiło :)

https://www.fakt.pl/polityka/tvp-ujawnia-tasmy-na-giertycha-mecenas-obsmiewa/x6xyebd

• Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: petermay [146.70.107.*]
    "...a dziś ten człowiek ocenia PiS i posła Romanowskiego który dostał azyl na Węgrzech..."

I jedni i drudzy tak samo postępują. Są sami siebie warci. A Pan Romanowski jakby był niewinny, to nie miałby się czego bać. A śpiewka o upolitycznieniu sądów może być włożona między bajki i potraktowana jako wymówka.
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: oilman [88.156.129.*]
    Dziękuję Panu za wyczerpujące informacje.

Mam do Pana pytanie: Co według Pana stanie się ze spółką? Zdejmą z Giełdy czy może ktoś kupi szyld?
    Ale co kiedy się stanie? Na którym WZA prezes spółki mówił co będzie jak wyprzedadzą wszystkie swoje aktywa co się obecnie zmaterializowało. Są dwie opcje...DELISTING akcji Getin z giełdy czyli ta wartość spółki która pozostanie podział pomiędzy akcjonariuszy i wykup akcji i zdjęcie jej z giełdy albo będą na jej bazie kombinować coś innego tylko nie wiadomo co.
    wątpię by Czarneckiemu się coś chciało tu jeszcze ciągnąć, renoma już nie ta, ciągnie się za nim afera z TW ERNEST, i banków które upadły, lata już ma swoje wiec niech zajmie się smarowaniem pleców Jolce ojkiem do opalania w słonecznym Miami czy we Francji :)

Mnie bardziej zastanawia co zrobi tutaj komornik i ile potrwa ta sprawa jeszcze.
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: akcjoinm [37.109.160.*]
    odpowiadając co stanie się ze spółką dodam, że Czarnecki z Giertychem przy rządach Tuska wychylają łby ale czas rzadów Tuka się już kończy i najpóźniej w 2027 roku przyjdzie zmiana władzy i Giertych mdlejąc znów ucieknie do Italii a Czarnecki zadomowi się na dłiżej w swoich rezydencjach w Miami czy Lazurowym Wybrzeżu. Ja mu się dziwię, że chce się jeszcze po tych przekrętach bawić w biznesy zamiast odcinać kupno pić drinki z Jolką na kolanach.

A wracając gdyby rządy Tuska trwały dłużej pewnie na plecach Getinu coś by próbowali wprowadzić ale teraz gdy sa zajęte akcje to wyciągną ze spółki co się da i pewnie nastąpi likwidacja. Jeszcze może pociągną jakiś czas bo muszą przejeść jeszcze ten majątek co im pozostał, mają im jakieś tam kasiora wpadać z kaucji zatrzymanych i innych umów ale to możne nawet nie wystarczyć na wynagrodzenia i założenia w kontraktach z Zarządem i Radą Nadzorczą.

Tak jak pisałem na innych wątku a może i na tym to była piękna historia biznesów Czarneckiego a przez swoją chciwość, bo w kompetencje jego raczej wierzę, agresywną politykę finansową i nieuczciwość ludzi których zatrudniał i za nich odpowiadał i wiedział o wszystkim bo jako główny udziałowiec, były przez zarządu, później przewodniczący rady Nadzorczej MIAŁ OBOWIĄZEK WIEDZIEĆ.

I jako sprawny nurek głębinowy TW Ernest przejdzie do historii jako ten co zatopił swoje biznesu i wielu klientów, obligatariuszy i akcjonariuszy.
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: technik-at [77.65.22.*]
    1500% zrobione odkąd nam oddałeś w 2020 hahah
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: technik-at [77.65.22.*]
    męczy mnie to że pojechaliśmy 2000% bez ciebie kolego ... a ty wisisz na sotblue na -90%
  • Re: RRRrrr już kumasz, że komornik zajął WSZYSTKIE akcje Czarneckiego? Autor: akcjoinm [37.109.160.*]
    technik-at z ciebie i na tobie jadą na większości spółek dawco kapitału a ty żyjesz jakimiś swoimi urojeniami :)
    masz poczytaj co i kiedy robiłem z akcjami GETIN z linkami ich sprzedaży oraz to co kupowałem od tego czasu.
    Z perspektywy czasu owszem Getin od 2020 dał ładnie zarobić kto te akcje miał a tym kims nie byłeś ty mimo, że w swych urojeniach chciałbyś :)))) Mi od tego czasu zysk dał 4Mass, Orlen, spółki zbrojeniowe, ukraińskie, Sofblue i Invention oraz kryptowalutu ETH, BTC oraz przede wszystkim TAO moja perełka na której zarobiłem tyle co była moja wartość portfela GETINU na 2020 rok pomnożona x 4 :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_rrrrrr-znow-mnie-zaczepiasz-na-forum-inventionmed,70774055.html
[x]
GETIN 0,19% 0,53 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.