Na portalu taptap Chernobylite 2 jest oferowany jako TEST bez podania ceny, po czym, nastepuje przekierowanie na steam i tam dopiero widoczna jest cena i to, ze gra jest w EA. Moj wniosek jest taki, ze uzytkownicy z Chin moga byc bardzo rozczarowani stanem gry jest na codzien nie spotykaja sie z grami w wersji EA i nieswiadomie kupia gre w takim stanie. To moze zanizac oceny dla gry, czy ta strategia na rynek azjatycki aby napewno jest przemyslana? Moze na Azje gra powinna byc dostepna dopiero po FR?
Zarowno ty jestes trolem jak i tacy co bez sprawdzenia sieja bajki o milionach graczy poza steam. Ja tu staram sie wszystko sprawdzac i uwiarygadniach, oraz analizowac wyciagajac wnioski i wniosek dla ciebie jest taki, ze usilnie starasz sie zanizac cene akcji tej spolki. Bezmyslni naganiacze tez tu sa, ale nikogo nie obchodzi czy ktos gra o poranku czy nie, liczy sie sprzedaz i dlaczego gra jest oceniana slabo. Wlasnie chyba znalazlem jedna z przyczyn slabych ocen. Jak ktos dopiero po zakupie ie dowiaduje, ze na zachodzi gra moze jeszcze nie byc dokonczona, to daje lapke w dol i zwrot. Na taki rynek moim zdaniem lepiej wchodzic po pelnej premierze.
Po pierwsze nie dziady trolu, a po drugie to fakt, ze Farmiacy lubia opowiadac o kulisach tworzenia ich gier. Najwyrazniej rynek osob zainteresowanych kulisami jest niszowy i moze to tez farmiacy powinni przemyslec i mniej opowiadac o swojej pracy a wiecej robic?
Moim zdaniem, mniej opowiadac o samym tworzeniu gry a wiecej pokazywac wybrane najbardziej efektowne fragmenty z rozgrywek przy akompaniamencie zgranego podkladu muzycznego.
Najwazniejsze ze masz swietnie przemyslane swoje dzialania jako inwestora i w zwiazku z tym kupiles sobie 4 razy wieksza pozycje Farm NA ZLOSC KOMUS W INTERNECIE (jak sam pisales) XD
Po co ci to. Przeciez tobie opieka powinna przyslugiwac z tak porazajacym mat0lectwem
Bedzie 6 krotnosc, dobrze ci idze, dalej sie tak staraj, to kto wie, moze nawt 12 krotnosc, a jesli poswiecicie wiecej kasy na sztuczne zrzutki to moze nawet 20 krotnosc jesli cena mialaby na to pozwolic. Taka mam strategie i to nie jest porada inwestycyjna, to moja osobista strategia.