• komputron Autor: ~nowy [83.9.244.*]
    podniecacie się mci i innymi spółkami a omijacie komputron który ma wykres praktycznie analogiczny co mci ,z tym że potencjał wzrostu większy
  • Re: komputron Autor: ~nowszy [188.123.192.*]
    Czy to prawda że Komputron to chujnia ?
  • Re: komputron Autor: ~abc [81.15.221.*]
    Dokładnie tak!!!
  • Re: komputron Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    nowy , czy Ty osobiście też masz taki -potencjał- jak Komputron?
    Czytałem już Twoje mądrości na forum Polnej.
    Chłopie masz jeszcze parę dni wolnego to nie trać czasu tutaj , tylko przygotuj już sobie tornister żeby już na początku roku szkolnego Pani nie wstawiła ci pały do cenzurki za niemanie kredek...
  • Re: komputron Autor: ~Mania [188.123.192.*]
    Ależ to chujowstwo
  • Re: komputron Autor: ~jac [195.187.34.*]
    możecie sobie pisać, że spółka do kitu ale... mi dała zarobić 40% w 1,5 mc-a
    wydaje mi się, że nie tylko mi, a ja grubasem nie jestem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: komputron Autor: ~weteran [85.134.210.*]
    Tylko Trakcja was uleczy od nabijania w butelkę zyski większe nisz w tamtym roku, sygnał kupna 3,88zl teoretyczny zasięg kursu 5, 39zl rekomendacje Kupuj 4, 80-5, 10zl poczytajcie na temat spółki i sami zobaczycie rewelacja.
  • Re: komputron Autor: ~abc [81.15.221.*]
    Pisałem już wcześniej, wykiwali akcjonariuszy Karena, wykiwają i was a Fundusz już dawno zszedł poniżej progu i najprawdopodobniej już nie ma tego syfu w swoim portfelu. Ta firma ma w D...ie swoich akcjonariuszy nie realizuje założeń podanych publicznie, przykład Karena. Jak można tak zdołować spółkę w której ma się pakiet większościowy, która ma kapitał za która oficjalnie dali za 1 akcje około 3zł która teraz kosztuje około 0,60zł i za poprzedniego właściciela w latach 2006-07 miała zyski i zainteresowanie akcjonariuszy.
  • Re: komputron Autor: ~LagerBeer [83.168.76.*]
    Dzis tez ma konkretny potencjal pod wzrosty. Szkoda, ze juz niewielu ma wiernych akcjonariuszy jak ja... :/
[x]
KOMPUTRON 2,19% 6,06 2026-05-13 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.