W krainie Indian panowała susza. Poszli więc Indianie do szamana żeby pomodlił się on i przepowiedział kiedy spadnie deszcz. Szaman potańczył wokół ogniska i powiedział "jutro spadnie deszcz". Niestety następnego dnia deszczu nie było więc Indianie znów poszli do szamana z tym samym problem. Sytuacja powtarzała się przez kilka tygodni aż w końcu pewnego dnia deszcz spadł. Wniebowzięty szaman rzekł wtedy do Indian "a nie mówiłem że spadnie deszcz". Tyle samo warte są przepowiednie forumowych szamanów.
Witam do ps. ktos raport nie jest zły aby nie napisać że daje nadzieje na przyszłość . Też wiszę na haku jak pisałem mam dosyć naszej perły ale pojawiło sie małe ale .Ze w najbliższym czasie pojawią się spore wzrosty . Ten raport jest świadectwem na strategię firmy królowa nauk czyli matematyka pokazuje to w postaci cyfr. A są naprawdę dobre.Jak zawsze szacun dla wszystkich i mega zarobku..
Może będzie tu wybicie?
Kto to sprzeda ?Jak sądzicie?
Ci co mają po 30?
To się w głowie już nie mieści
Może będzie nowa bajka?
Pozdrowienia...Pchła Szachrajka
Rzadko wchodzę na forum, mam kilkanaście tysięcy akcji kupione w granicach 4.80 ok. 2 lata temu, czekam, myślę też o dokupieniu. Dla mnie ważne, że nowa fabryka do badań otworzona, kolejna do produkcji będzie produkować w 2026, zyski mocno poprawione, jest możliwość zwielokrotnienia produkcji, ekspansja na nowe rynki itd. - i to jest to. Czekam, bez emocji - jak zarobię za rok 10-15% to już dla mnie jak najbardziej ok. Dla mnie ta firma ma dużą perspektywę, a większość niecierpliwi się i oczekuje niebywałych wzrostów w krótkim terminie. Z szacunkiem.