• Apel Autor: ~Mieszko [193.42.98.*]
    Do spółdzielni. Rozumiem, że chcecie odebrać akcje leszczom. Szanuję. Ale pamiętajcie silne ręce nie oddają papieru w panice. JDM to nie jest jednorazowy strzał, tylko potencjalny gamechanger. A jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to nie tylko kurs odjedzie, ale i dywidendy wejdą na stół. Inwestowanie w spółki wypłacające dywidendy to strategia, która nie tylko nagradza za cierpliwość, ale także pozwala cieszyć się zyskami, które rosną z biegiem czasu. Wiadomo, że emocje są częścią rynku, ale to właśnie teraz kapitał zmienia właściciela z rąk niecierpliwych do tych, którzy wiedzą, po co tu są. Spółdzielnia robi swoje, silne ręce też. Liczy się konsekwencja i długoterminowa wizja.
  • Re: Apel Autor: ~Andrzej [31.182.254.*]
    Witam a ja dzisiaj obkupiłem się w tą spółeczkę i mam zamiar zarobić tak jak kiedyś na ecc games też to były wyścigi, potem na oml zresztą przy dwójce Gh też mi się udało. Że będą wzrosty to pewne, myślę że jak pójdzie info o premierze podejdzie pod te 20 zł lekko. Pozdrawiam inwestorów i tych co grają pod premiery
  • Re: Apel Autor: ~Mieszko [193.42.98.*]
    Info o premierze? Co masz na myśli?
[x]
GAMFACTOR -2,66% 7,32 2025-10-13 16:45:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.