powinni na jednym piętrze zająć się produktem dla wojska, policji, straży pożarnej itp. A wtedy na fali wzrostów i popularności spółek z branży wojskowej taki technik-at, Sie, jesusCHRIST czy inni co dziś plują na spółkę będą gonić za kursem powyżej 1 zł a nie zdziwią mnie wtedy i poziomy 3-4 zł na akcję :)
W końcu prezesi mają znajomości i doświadczenie w pracy z Wojskowymi Zakładami Lotniczymi nr.2 w Bydgoszczy.
Tak sobie tylko wybiegam w przyszłość? Dla tych co mają akcje było by fajnie co?
jako jedyny jestem pozytywnie nastawiony i o tym tu piszę a pozostałe wpisy to plucie w nerach i wymyślanie kłamstw
nie wiem po co oni to robią skoro nie interesuje ich spółka i uważają ją za kiepską a może chcą spowodować, że ja przestane im mieszać bo oni chcą odkupić akcje taniej?
POWTARZAM jeszcze raz do technik-at, Sie, jesusCHRISTsuperstar, Nowy, Obserwator, vincent itd. im więcej wy piszecie tym więcej będę pisał ja bo NIE MACIE ŻADNEGO wpływu na moje decyzje inwestycyjne ani na to co robię i co będę robił :)
jakby puścili takie ESPI z branży wojskowej to by nasze kibice bez akcji pospadały z peronu i jeden przez drugiego by sie potykali goniąc uciekający kurs INVENTIONMED :)
wczoraj i dziś za dużo akcji zebrali powyżej 21-22 groszy by to miało nie rosnąć w najbliższych sesjach a do raportów coraz bliżej ! pisałem, że będzie wybicie i było!
nie moge się doczekać aż zarząd spółki INM pokaże to na co czekam i co zbliża się dużymi krokami :) ale nie moge nic mówić bo to nie miejsce i nie czas
technik-at jak myślisz? To w twoim wypadku ciężkie ale zapytam co będzie jak na rynek pójdzie ESPI o wejściu w nową dziedzinę i branże VR+AR? Np. wojsko?