Jak sąd przemieli wniosek w sprawie zarejestrowania podwyższenia kapitału zakładowego, to wpadną komunikaty o aktualnym stanie posiadania akcji przez Ragnara, Centuriona i o przekroczeniu progu 5% przez członka Rady Nadzorczej, bo jak wiemy z ostatniego komunikatu objął 600 tys. nowych akcji. Czyżby ten ruch na kursie dzisiaj był związany z tym wnioskiem, zanim ulica się pokapuje że została ogolona z akcji?
Ulica juz dawno została ogolona. Wczoraj i dziś były odbiory resztek.Teraz jeszcze trzeba się pozbyć groszolapow. Wiem wiem też sprzedawalem na kółkach z zyskiem 30 gr I wcale się tego nie wypieram. Ale teraz czekam na poważne odbicie
Też coś tak czuję i zalecam czujność w postaci codziennej obserwacji nie tylko ESPI, ale i KRS oraz Repozytorium Akt Rejestrowych. Nim spółka zdąży napisać komunikat ESPI, to tam już będzie info o rejestracji emisji. Ostatnimi czasy sąd klepał różne zmiany w spółce w terminie od kilku dni do około miesiąca.
Uważni obserwatorzy zapewne zauważyli, że dzisiaj o 16:30 sąd zarejestrował podwyższenie kapitału zakładowego, zmianę siedziby i statutu spółki. Pora na komunikat ESPI spółki z informacją o tym zdarzeniu oraz kolejne kolejne bezpośrednio z tym faktem związane. Ciekawe dni przed nami:)
Najbardziej racjonalny post na tym forum dzięki! Jak myślisz co teraz? Jesteś tu osobą najbardziej w temacie i rzetelną więc proszę podziel się przemyśleniami
Zaczął wątek 23 kwietnia, przy 1,18 zł, czyli pewnie wtedy kończył ładować wory, wczoraj rozładował, a teraz zasłużenie pije drinki z palemką, pali kubara cygańskie i tyle go widzieli... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale rzeczywiście post rzeczowy, merytoryczny i gra poszła pod to co pisał... Rejestracja przez sąd podwyższenia kapitału uwalnia środki wpłacone za objęcie akcji z KDPW na konto spółki, moim zdaniem to pozwoli na dopięcie dealu w sprawie produkcji amunicji... Odliczanie czas zacząć... [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
Zmiana przedmiotu działalności zmiana siedziby i podwyższenie kapitału, myślę dobre informacje na początek bo niebawem kontrakty wpadną nie po to zmiany w działalności:)
Czytałem te espi ale jakoś nie wpłyneło na kurs... Dlatego mnie zastanawia czego spodziewamy się teraz... wyniki za I kwartał? Zmiana posiadania? Espi o produkcji amunicji?