Raczej nie. Wchodzi nowy akcjonariat pod nową historię spółki. Termo to już przeszłość. Ale prezio jak to prezio pewnie przy okazji się wysypie z resztek akcji. Do tego pewnie znajomi królika też wiedzieli co będzie. Ktoś zbiera i ktoś się wysypuje.
Ja z tym co mam po 16-17 gr póki co czekam. Emisja będzie spora i po 10gr więc w sumie niżej niż rynek ale ja patrzę na potencjalną kapitalizację np za rok
Może być mała jazda przed walnym a później zjazd.
Ale jak będzie 30gr to robię papa
Czy wy myślicie ze taki Corey dałby sobie zepsuć dobre perspektywy na europe przez prezesa bo ja w to wątpię. Po pierwsze bum na magazyny dopiero się zaczyna i Corey widzi w tym duże perspektywy więc tu będzie naprawdę ciekawie. A prezes się nie wysypie bo bedzie teraz czekal na dużo wyższy kurs.
Złotówka to będzie mało, jeśli Corey przejmie spółkę. Ale rzeczywiście, na haku wisi tu cała ulica i przebiera nóżkami, żeby przejść na inne spadzie. Bo przecież tu wzrosło, a tam poleciało - więc trzeba brać to - co poleciało.
Marne zainteresowanie spółka, wielu wisi na haku od lat, nie ma komu kupować bo wiary w spółkę niewiele. Gdy będzie Corey to co innego, może zacznie się cenić w złotych a może i dolarach chociaż nie wiem jak skoro akcje kupi po 10gr.
Dziw bierze że spółka z Chin wchodzi na giełde NC bez fajerwerków po minimalnej cenie. Aż trudno uwierzyć i to przez termo co od początku mamiło różnymi przedsięwzięciami a njewiele albo nic z tego nie wyszło a tu pojawił się wielki producent magazynów energi.. Cuda dziwy.