Myślę, że sama informacja o wprowadzeniu konkretnego produktu trochę może podnieść kurs. To będzie kolejny przystanek do wzrostów po wynikach, oczywiście jeśli będą dobre, a na to wszyscy liczymy.
To mialem na mysli piszac, ze kurs jeszcze sie obsunie. Ciekawe, jakie przychody generuja kremy do rak, bo tu cos chyba juz robia. Fajnie, gdyby chociaz pozwolilo to spolce pokryc koszty biezacej dzialalnosci.
Po co puste ESPI z deklaracjami które nic nie wniosą prócz tego że coś jest w planach.
Wydaje mi się że teraz potrzebny jest dobrze skalkulowany zysk w drugim kwartale.
I to wystarcza na skok o 100% w ciągu tygodniowej sesji.
Nie potrzebne są puste słowa i obietnice lub ESPI o wykupie czegoś z sektora Beaty. To odstraszy inwestorów uświadamiając im że zarząd tylko obiecuje czarując przyszłość i wydaje pieniądze zanim odniósł jakikolwiek plus.
Raczej potrzebna jest cisza i uzyskanie wyników na plusie. Dajmy im pracować skupić się nad produktem, dobrym produktem. Celebrowanie między portalami inwestycyjnym nic im dobrego nie przyniesie. Potrzebna jest rzetelna praca niekoniecznie pudrowanie.
Nic więcej. A im dłużej kurs się utrzymuje na tych poziomach tym jeszcze większe są szanse na pozyskanie większego portfela w tej cenie.
Takie jest moje zdanie i jeżeli ktoś jest niecierpliwy to niech ucieka sobie na inne spółki bazujące na dźwigniach i szybkich nagłych spadkach.