• Pierwszą partię należu ustawić na 2,50 Autor: ~dominik [149.156.21.*]
    a potem obserwować.
  • Re: naprawdę? Autor: ~vvv [37.157.242.*]
    Dnia 2025-04-22 o godz. 10:14 ~dominik napisał(a):
    > a potem obserwować.

gdzie się ukryłeś, gdy tu się zarabiało? a może chciałeś się pochwalić, że w końcu obejrzałeś wykres kursu, ten za pięć ostatnich lat?
  • Re: naprawdę? Autor: ~dominik [149.156.21.*]
    Pieniądz lubi ciszę. Dlatego pozwoliłem w milczeniu spółce rosnąć i nic nie komentując. Sprzedałem po 3,92 nie biorąc dywidendy. Teraz czekam na odpowiedni moment.
    Dnia 2025-04-22 o godz. 11:00 ~dominik napisał(a):
    > Pieniądz lubi ciszę. Dlatego pozwoliłem w milczeniu spółce rosnąć i nic nie komentując. Sprzedałem po 3,92 nie biorąc dywidendy. Teraz czekam na odpowiedni moment.

tak to sobie tłumacz, na pewno ktoś ci uwierzy, może ten z wieloma nickami...to gdzie byłeś, gdy kurs rósł? po co ci te wygłupy? "pozwoliłeś" spółce rosnąć...ręce opadają
    Pewnie, że nie tylko ręce ci opadają ale także boli głowa, bo połakomiłeś się na dywidendę i gdzie ją masz? Tak jak co roku oddałeś i teraz płaczesz. A nie wierzysz ,że inni myślą i zarabiają . Ja odkupię, ale nie wcześniej niż 2,50
    Dnia 2025-04-22 o godz. 11:44 ~dominik napisał(a):
    > Pewnie, że nie tylko ręce ci opadają ale także boli głowa, bo połakomiłeś się na dywidendę i gdzie ją masz? Tak jak co roku oddałeś i teraz płaczesz. A nie wierzysz ,że inni myślą i zarabiają . Ja odkupię, ale nie wcześniej niż 2,50

znowu te twoje urojenia że "wiesz" o mnie cokolwiek a tak naprawdę nie wytrzymałeś i "musisz" spamować, po co ci to? gdy kurs kiedyś znowu zacznie rosnąć, znikniesz jak zwykle?
    No, dobrze zauważyłeś. Zniknąłem kurs ładnie się unosił. Obserwowałem to wasze przekomarzanie. Przed ustaleniem prawa do dywidendy wyszedłem. Teraz czekam no odpowiedni moment.
    Dnia 2025-04-22 o godz. 12:36 ~dominik napisał(a):
    > No, dobrze zauważyłeś. Zniknąłem kurs ładnie się unosił. Obserwowałem to wasze przekomarzanie. Przed ustaleniem prawa do dywidendy wyszedłem. Teraz czekam no odpowiedni moment.

skąd ci wpadło do głowy że jest coś "waszego"? uważasz, że tu coś "kontrolujesz"? nie kontrolujesz nawet włażenia tutaj, po co włazisz z pustymi wpisami?
  • Re: naprawdę? Autor: ~Dzi [83.8.238.*]
    Czemu Ty - vvv - czepiasz się wszystkich, to że do tzw. dr występującego pod wieloma nickami to prawidłowo , ale mam wrażenie , że takim postępowaniem nie odbiegasz od jego poziomu.....
  • Re: naprawdę? Autor: ~vvv [57.129.2.*]
    Dnia 2025-04-22 o godz. 14:06 ~Dzi napisał(a):
    > Czemu Ty - vvv - czepiasz się wszystkich, to że do tzw. dr występującego pod wieloma nickami to prawidłowo , ale mam wrażenie , że takim postępowaniem nie odbiegasz od jego poziomu.....

primo, nie wszystkich, drugie primo, poczytaj sobie wpisy "dominika", musiałbyś cofnąć się do czasów ostatnich i poprzednich spadków na Stx, nie jest lepszy od wielonickowca
  • Re: naprawdę? Autor: ~siateczka [188.146.170.*]
    Keep calm frustracie. Tego nie wiesz, żeby zarabiać.? Dominik ma rację , bo zachował się jak wytrawny inwestor. A ty potrafisz tylko uprawiać paplaninę A najgorsze to jest to, że uważasz to za coś pozytecznego
  • Re: naprawdę? Autor: ~vvv [78.129.190.*]
    Dnia 2025-04-22 o godz. 14:23 ~siateczka napisał(a):
    > Keep calm frustracie. Tego nie wiesz, żeby zarabiać.? Dominik ma rację , bo zachował się jak wytrawny inwestor. A ty potrafisz tylko uprawiać paplaninę A najgorsze to jest to, że uważasz to za coś pozytecznego

no proszę, alter ego "dominika" się odezwało, wciąż masz mrzonki że "wiesz" kim jestem i "co robię"? od ostatnich twoich pojawień nic się nie zmieniło, gdzie byłeś jak ludzie tu zarabiali? frustrowałeś się tym faktem? teraz spadki, gdy znowu będzie wzrost, znikniesz, jak zawsze w takiej sytuacji?
  • Re: naprawdę? Autor: ~siateczka [188.146.170.*]
    Zawsze miałeś problem z logicznym myśleniem i prawidłowym wyciąganiem wniosków. I nic w tym zakresie się nie zmieniło.
  • Re: naprawdę? Autor: ~vvv [78.129.190.*]
    Dnia 2025-04-22 o godz. 15:40 ~siateczka napisał(a):
    > Zawsze miałeś problem z logicznym myśleniem i prawidłowym wyciąganiem wniosków. I nic w tym zakresie się nie zmieniło.

może zostaw lustro w spokoju? można cię czytać jak zadrukowaną kartkę, tak bardzo jesteś przewidywalny...to co robiłeś, gdy ludzie tu zarabiali? przy następnych wzrostach, bo jakieś będą, znowu znikniesz, jak już tyle razy?
[x]
STALEXP 3,17% 2,93 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.