• Jajka poświęcone,zjedzone, chwila dla Datawalk_plus_black_johny_walker Autor: ~Pająk [31.0.2.*]
    Poświęciłem trochę wolnego czasu na analizę. Być może dla niektórych nic nowego nie wniosę,ale ..... Zasugerowałem się tym co pisał Cudak. Czytam chętnie jego wpisy,analizy, ponieważ gość pisze do rzeczy i merytorycznie .(Pozdrawiam)
    Widać że zlatuje się tu co raz więcej "much"...Czyli coś się "psuje" w dobrym słowa tego znaczeniu :))))
    Wskażniki RSI blisko wykupienia.
    TREND-Silny trend wzrostowy
    Możliwa korekta do poziomu wsparcia- 75 zł.
    Jeśli przebije 90, możemy czekać na 100 :)
    Więc czekajmy na wtorek i zobaczymy w którą stronę podąży... wg mnie korekta jeśli będzie, będzie dość krótkoterminowa.
    Pozdrawiam

• Re: Jajka poświęcone,zjedzone, chwila dla Datawalk_plus_black_johny_walk Autor: ~akak [91.174.41.*]
    Raczej nikt nie będzie tam wracał bo i po co.....po wysadzona ulice ? Może za 2/3 tyg jak nic nie podadzą .... a tak to ciężko mi sobie to wyobrazić...... Strzepniecie było przy 80 /81 i może we wtorek bedzie kolejne przy górnym ograniczeniu kanału.
  • Re: Jajka poświęcone,zjedzone, chwila dla Datawalk_ Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Dziękuję Pająkowi za miłe słowa...co do korekty - poziom 75 -76 zł wydaje mi się prawdopodobny (jako retest ostatniego wybitego oporu)....pamiętajcie o trudnej sytuacji na rynku amerykańskim - aktualnie wskazanie futures to -0,8%
    Proszę też o spokojną analizę wykresu DAT i stref podaży: gdybym miał przewidywać scenariusz to zakładałbym jutro kolejne wzrosty na otwarciu, podażową świecę i retest poziomu 75zł.
    https://imgur.com/a/L811otn

Nie zmienia to faktu, że bazowym scenariuszem (moim zdaniem) long-term są wzrosty, aktywacja formacji oRGR - pierwszy cel wzrostowy to 120 zł.
    To nie jest żadna rekomendacja - tak widzę ten walor.

• Re: Jajka poświęcone,zjedzone, chwila dla Datawalk_ Autor: ~Pająk [31.0.2.*]
    Dokładnie tak, formacja oRGR . Dodatkowo paliwem może być jakiś NEWS...Co w ostatnich dniach nie brakuje. Lecz My swoje ,rynek swoje. Jak na razie do ekscytacji jeszcze trochę. Przyjdzie w raz z kursem 110 pln :))
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.