Jako akcjonariusz GOP. Nie czuje totalnie takich klipow. Klimat gry jeszcze od biedy rozumiem- nie dla mnie, ale ok po gameplayu widze ze to dla kogos moze byc atrakcyjne.
Ale ten trailer (poprzednie tez) wg mnie sa beznadziejne.
Dnia 2025-04-20 o godz. 17:16 ~mati napisał(a): > Jako akcjonariusz GOP. Nie czuje totalnie takich klipow. Klimat gry jeszcze od biedy rozumiem- nie dla mnie, ale ok po gameplayu widze ze to dla kogos moze byc atrakcyjne. > > Ale ten trailer (poprzednie tez) wg mnie sa beznadziejne.
To fakt że bardziej to na teaser pasuje niż na trailer. Poza tym jest to powtórzenie na kanale PlayWay tego co wcześniej już było wrzucane kiedy podano datę premiery. Może jeszcze będzie coś troszkę dłuższego bo te prę sekund to tak średnio bym powiedział, tak średnio;-)
'Tak srednio' w ustach akcjonariusza-forumowicza oznacza realnie 'katastrofa, ale mam akcje wiec cicho'.
Wydaje mi sie ze rynek podchodzi do Survival Machine dosc rozsadnie tzn zaklada ze bedzie jak zawsze kapiszon. Glupawki 'pod premiere' nie ma- i dobrze.
Ludzie czym wy się podniecacie? Gra jest w trzeciej setce na top wishllist, nie wiemy jakie koszty poniesie GOP w związku z wydaniem, ale nie podejrzewam, żeby przekroczyły 1 mln PLN. Jak gra da 500 tys. pln zysku dla GOP w tym roku to naprawdę będzie super!.
Zle podejrzewasz.
Koszty sa znane- Zarzad podczas WZA jest otwarty dla zainteresowanych powaznych akcjonariuszy.
Ale ty sobie tu spokojnie roztropkuj i sie nie zniechecaj
Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Co ma WZA do kosztów wydania SM? Tak na marginesie tylko dodam, że byłem na ostatnim WZA i nikt tematu kosztów SM nie poruszał, pewnie dlatego, że to było rok temu! Może miałeś na myśli NWZA, ale znowu to było spotkanie w celu zmiany kilku punktów w statucie. Na zgromadzeniach akcjonariuszy nie porusza się żadnych tematów, które nie zostały wcześniej podane do publicznej wiadomości, ale to trzeba by znać KSH, żeby o tym wiedzieć.
Kazdw zgromadzenie jest walnym, w tym nadzwyczajne, nie chce mi sie z toba rozmawiac wystrojony mlodziencze z niewielka iloscia akcji, zaklinaj tu dalej i nie przeszkadzaj sobie powodzenia
To ty użyłeś skrótu WZA, które odnosi się do Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy, które odbyło się przy okazji podziału zysku za rok 2023, jeśli chciałeś się odnieść do zgromadzenia, które było ostatnio i które nie dotyczyło kosztów SM powinineneś użyć skrótu NWZA. Nic dziwnego, że nie chce Ci się gadać, skoro nie wiesz o czym mówisz.
Tak, Survival Machine ma szansę na sukces na Steamie. Gra została dobrze przyjęta przez graczy i wyróżnia się kilkoma cechami, które mogą przyciągnąć uwagę społeczności graczy.
✅ Mocne strony gry
• Kooperacja do 4 graczy: Możliwość wspólnej zabawy z przyjaciółmi zwiększa atrakcyjność gry.
• Dynamika dnia i nocy: Podczas dnia gracze zbierają zasoby i przygotowują obronę, a nocą muszą stawić czoła falom zombie, co wprowadza element napięcia i strategii. 
• Proceduralnie generowane biomy: Różnorodne środowiska do eksploracji, takie jak wzgórza, śnieżne krainy i pustynie, zapewniają świeże doświadczenia podczas każdej rozgrywki. 
• Personalizacja mobilnej fortecy: Gracze mogą dostosować swoją maszynę, co pozwala na indywidualne podejście do rozgrywki.