• Cena kontenera wojskowego Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Jak w temacie, czy ktoś wie ile kosztuje średnio 1 kontener zremb. Może łatwiej by było policzyć realny potencjał firmy.
  • Re: Cena kontenera wojskowego Autor: ~J23 [188.146.157.*]
    Myślę że to nie ma sensu takie liczenie. Kontenery są różne i cena też inna a średnia nic nie da bo nie wiemy ile sztuk i dla kogo...dodatkowo pracują nad nowymi......modernizują stare np dla PKP dochodzą kontrakty na konstrukcje stalowe...i inne
    Modernizują i powiększają park maszynowy, zwiększają moce przerobowe..zwiększają zatrudnienie ..
    W maju bedzie raport za 1 kwartał a biorąc pod uwagę że w 4 kwartale zysk netto 5 mln i jeśli tak skokowo będą zwiększać przychody i zyski r/r to myślę że za rok 2025 20-30 mln zysku możliwe.
    I taki to dla mnie realny potencjał firmy.
  • Re: Cena kontenera wojskowego Autor: ~Prada [37.30.52.*]
    Te na mieczniki będą powyżej obecnej cap
  • Re: Cena kontenera wojskowego Autor: ~marek [37.225.79.*]
    dokładnie,cena produktów jest różna zważywszy na przeznaczenie i negocjacje z kontrahentami ...najważniejsze jak to ujął kolega j23 aby na koniec roku kasa się zgadzała w firmie a tym samym nasz portfel;)
  • Re: Cena kontenera wojskowego Autor: ~Jazon [217.119.73.*]
    Tak to raczej ciężko coś szacować, tym bardziej, że tu nie ma jednego wzoru jak na zwykłych. Ważniejsze są marże. A tu akurat widać po sprzedaży i zyskach, że po prostu są większe, bo więcej jest wojskówki.
  • Re: Cena kontenera wojskowego Autor: ~marek [37.225.67.*]
    dobry i specjalistyczny towar musi kosztować to nie narzędziak działkowy;)
[x]
ZREMB 1,89% 10,80 2025-10-20 16:05:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.