• Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Sprzedaż fix nip i drugiego cudeńka nastąpi po restrukuryzacji.Po to spółka wystąpiła z wnioskiem o jej przyspieszenie.Dopiero jak pozbędzie się zadluzenia nastąpi sprzedaż i cala suma czysta od zobowiązań wwpłynie na konto spółki. I wtedy ....sami sobie dopisze ile może tych pieniędzy wpłynąć na konto spółki i ile mogą kosztować akcje.Nie dziwi zatem fakt ze mimo wieszczenia o upadlosci przez lisa nikt z głównych noe pozbyl się akcji a pozyczki dawca ładuje kasę pod obiecane akcje.Tsk ja to widzę a teraz czekam na łapki w dół i słowa krytyki.Lis i Pytam zaczniecie?
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Kanarek [79.191.223.*]
    czyli znow zmieniasz zdanie bo naganianie nie wyszlo
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Niby w czym zmieniam zdanie?Cały czas twierdzę że fixnip zostanie sprzedany i ze kurs będzie powyżej 2 zl.Kwestia pozostaje czas.
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Olo [109.231.9.*]
    Przyznam Tobie rację pierwszy raz od kad jestem i obserwuje twoje wpisy też tak chcialem napisac to samo
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~kurczę [91.212.223.*]
    Odnośnie FixNip
    Na dzień publikacji niniejszego sprawozdania finasowego negocjacje pozostają w toku.
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Jjj [213.25.125.*]
    Może być nawet 20zl
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Po co 20zl napis 500zl przecież to nie boli nagonie takie bzdury pisać żeby się dowartościować.
    Tak jak pisanie o 50 gr
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Dziwne [46.151.20.*]
    Ile to potrwa, ta restrukturyzacja?
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Do 50 gr jest 50% do 20 jest 2tys % b@r@nie
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~DIFIHUHO [188.146.62.*]
    A czy ja pisałem o 20 zł? Będzie 2 lub max 3 zł i to tylko wtedy hsk sprzedad,a oba projekty w krótkim czasie
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Wyjaśniam [46.112.114.*]
    Ten koniec restrukturyzacji powinien być już.
    Max do końca maja.Musza ściskam posady bo do czerwca rozliczenie z nbcr.
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    wczesnieji pisales max koniec marca potem max koniec kwietnia :)
    Ferdek gdzie pisałem koniec marca?Człowieku do końca marca list a wiadomo ze sprzedaż nie nastąpi przed restrukuryzacja.Cała kasa ze sprzedaży ms zostać w spolce
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Dziwne [46.112.114.*]
    Będzie grubo
  • Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Pytam [37.225.36.*]
    Re: Powiem wam jak to widzę. Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-04-30 11:58
    Ferdek gdzie pisałem koniec marca?Człowieku do końca marca list a wiadomo ze sprzedaż nie nastąpi przed restrukuryzacja.Cała kasa ze sprzedaży ms zostać w spolce

Re: Śniło mi się 3 zl Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-03-31 14:43
    Info po sesji a jutro...o się nie otworzyć

Re: Gotowi na 2 zl? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-03-26 15:06
    Do 31go jeszcze trochę czasu.Napiecie rośnie.Powinni jeszcze trochę podbić do góry a potem......?Będzie dobre info będzie plus 50%będzie słabe to zdąży się wyskoczyć pkc z 2 zl

Re: Da leszcz po 1.29? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-03-28 16:56
    No i ograli leszcza z akcji.To juz leszcz nie odkupi w tej cenie.Dzisiaj powinno być info o umowie.Za bardzo im zależało na tych akcjach.

Anka dziś w pracy Autor: ~Difihuho [188.146.62.*] 2025-03-31 14:47
    Wiec pewnie będzie info bo jako jedyna umie klepac w klawiaturę. Na awm juz pisała wiec czekamy na te wypociny.
  • 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Nie dziwi zatem fakt ze mimo wieszczenia o upadlosci przez lisa nikt z głównych noe pozbyl się akcji a pozyczki dawca ładuje kasę pod obiecane akcje.Tsk ja to widzę a teraz czekam na łapki w dół i słowa krytyki.Lis i Pytam zaczniecie?
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Pytam [37.225.41.*]

Za to czerwoną łapkę chcesz, że niby nie naganiałeś na 31 marca??? :-)))))))))
    ty już nie wiesz difhuho na co naganiasz :-)))))))
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Pytam [37.225.41.*]
    O 10 zł też nie wspominałeś difihuho ???:-)))))))

To jak z tym 31 marca br. pisałeś, czy mi się przewidziało, a może to nie ty ??? :-)))))))))))))

• Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Jezu [109.243.0.*]
    Czekam 2 tygodnie i sprzedaje po 10 PLN za akcje
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Coraz bliżej nieba.
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Pytam [37.225.38.*]
     Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-05-09 07:26
    Coraz bliżej nieba.

A to już zacząłeś lewitować ??? :-))))))))))))))
    Czemu mnie to nie dziwi :-)))))))))))))
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Wyjaśniam [46.112.68.*]
    Tam wam wszytko Difi wyjaśnił. Nie będzie sprzedaży bez restrukturyzacji, bo pieniądze wpadły do czarnej dziury zadłużonej spółki..
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Pytam [37.225.33.*]
    Wiesz wyjaśniam, jw, vatow3c, jahrealt i jak ci tam jeszcze :-)))))))
    Od wielonikowego, bełkotliwego spamowskiego nagonu difihuho wolę fakty :-)))))))).
    Odkoduj info Spółki w części wytłuszczonej, a w szczególności podkreślonej :-)))))))))))))

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 8/2025 w sprawie zakończenia wspólnego przedsięwzięcia z udziałem JPIF, Zarząd Adiuvo Investments S.A. w restrukturyzacji („Spółka”) informuje, że w dniu 2 lipca 2025 r. uczestnicy wspólnego przedsięwzięcia o nazwie BRIdge VC, o którym mowa w ww. raporcie bieżącym zgodnie postanowili wydłużyć do dnia 30 września 2025 roku termin na dokonanie (i) sprzedaży wszystkich aktywów Joint Polish Investment Fund C.V. oraz (ii) płatności (rozliczenia) całości nadwyżki kapitału zwrotnego na rzecz NCBR.
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Wyjaśniam [46.151.20.*]
    No i geniuszu? Przedłużyli okres sprzedaży do końca września aby wydłużyć czas na zakończenie układu. Umiesz łączyć podstawowe kropki?
    A to przerasta ciebie żeby zrozumieć i napisać na tym wątku co Spółka w oficjalnym komunikacie chciała przekazać akcjonariuszom???
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Wyjaśniam [46.151.21.*]
    Zarząd Adiuvo Investments S.A. [Spółka, Emitent] informuje o zawarciu w dniu 13 grudnia 2021 roku aneksu do umowy z dnia 26 czerwca 2014 r. dot. publiczno – prywatnego wsparcia komercjalizacji wyników projektów badawczych i rozwojowych [Umowa] z udziałem funduszy kapitałowych w ramach projektu pilotażowego BRIdge VC prowadzonego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju NCBR [NCBiR].
    Umowa z udziałem m.in. NCBiR oraz spółki zależnej od Emitenta tj. Adiuvo Management sp. z o. o. została opisana w prospekcie emisyjnym Spółki zatwierdzonym we wrześniu 2015 r.
    Aneks do Umowy wprowadza zmiany zasad rozliczania przychodów programu BRIdge VC [opisane w ww. prospekcie emisyjnym na str. 159] w ten sposób, że dodaje do rozliczenia stron Umowy tzw. opłatę za zarządzanie, która obejmuje wszelkie koszty i wydatki poniesione przez fundusz Joint Polish Investment Fund CV. z siedzibą w Holandii oraz spółkę zarządzającą [podmiot powiązany z Emitentem powołany w celu realizacji Umowy]. Rozliczenie sfinansowanej przez inwestorów prywatnych oraz NCBiR opłaty za zarządzanie będzie przysługiwało w trzeciej kolejności, tj. po zwrocie w pierwszej kolejności wszelkich kwot wniesionych przez inwestorów prywatnych do Funduszu w celu finansowania inwestycji we wszystkie spółki portfelowe, a w drugiej kolejności po zwrocie środków zaangażowanych przez NCBiR jako kapitał zwrotny. Z kolei w czwartej kolejności pozostałe przychody z projektu BRIdge VC zostaną podzielone między NCBiR [10%], inwestorów prywatnych [70%] i podmiot zarządzający [20%].
    Hierarchia rozliczeń przychodów programu BRIdge VC ustanowiona zgodnie z zawartym aneksem oznacza, że wcześniejsze poziomy rozliczeń mają pierwszeństwo w przypadku braku wystarczających środków na przystąpienie do dalszych poziomów rozliczeń.
    Poza powyższym aneks do Umowy nie wprowadził innych istotnych zmian do Umowy.
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Wyjaśniam [46.151.21.*]
    Ty myślisz że wszystkie środki ze sprzedaży trafia do NCBR. Miałem Cię za kogoś mądrzejszego. Zawiodłeś.
    Po pierwsze mam wywalone wpatrzony w wieonikowego nagona difihuho, czyli wyjaśniam, jw, vatow3c, jahrealt i jak ci tam jeszcze, co o mnie myślisz, bo moje zdanie, uwzględniając twoja śmieszną aktywność na tym forum, jest odpowiednie do twojego żadnego poziomu na tym forum :-)))))))

A co do płatności na rzecz NCBR, to właśnie ciebie pytam tj. ile przypadnie na rzecz tej Instytucji

Mieszna aktywność. Pisze to czlowiek ktory nie potrafi powiedziec dlaczego tu siedzi skoro sie spolka nie podba, ktory zrobil sobie biblioteczkie wpisow i wkleja co post Xd. Maniera godna typowego durnia z internetu. Tyle przypadnie ile zainwestowali.
  • Re: 3 tygodnie szukałeś? Autor: ~Ciemnogród [31.61.224.*]
    Bardzo dobrze że wpisy twoje wkleja. Niech wszyscy wiedzą że nic warte twoje wypociny. Jestes nie wiarygodny bo piszesz pod wieloma nickami. Kolorujesz jaka to nie jest super spółka, co chwilę zmieniasz zdanie coś jak twój guru. Zaraz dwa złote będzie. Tego sie juz nie da czytać. Cos konkretnego bys napisał a nie za dwa i poł miesiaca sie wyjaśni albo bedzie dobrze albo nie. To każdy wie. Nie namawiaj do sprzedaży do kupna. Tylko konkretnie napisz coś mądrego. Po co tutaj siedzisz? Nie interesuj sie akcjami innych tylko swoimi, jezeli takie masz. Napisz coś prawdziwego czy nie potrafisz?
    Już rozumiesz? W jakiej kolejności zostaną rozdysponowane środki ze sprzedaży?
[x]
ADIUVO -3,10% 0,69 2025-11-12 12:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.