• Info Autor: ~Otco [46.112.94.*]
    Zarząd Spółki ASM GROUP S.A. z siedzibą w Warszawie ["Spółka"] informuje, że 17.04.2025 wpłynęło do Spółki:
    1. Zawiadomienie Adama Stańczaka o przekroczeniu przez niego progu 331/3% ogólnej liczby głosów w Spółce. Adam Stańczak, na podstawie postanowienia Sądu Okręgowego w Warszawie, XXIII Wydział Gospodarczy Odwoławczy i Zamówień Publicznych z dnia 10.04.2025 r. w sprawie o zatwierdzenie układu ASM GROUP S.A., sygn. WA/Gz-KRZ/134/2024, miał otrzymać 15.706.780 akcji Spóki. Po ww. zmianie Adam Stańczak ma posiadać 32.891.682 akcji Spółki stanowiących 33,76% w kapitale zakładowym, uprawniających do 32.891.682 głosów na Walnych Zgromadzeniach Spółki stanowiących 33,76% ogólnej liczby głosów w Spółce.
    2. Zawiadomienie Waldemara Gajowniczka o przekroczeniu przez niego progu 15% ogólnej liczby głosów w Spółce. Waldemar Gajowniczek, na podstawie postanowienia Sądu Okręgowego w Warszawie, XXIII Wydział Gospodarczy Odwoławczy i Zamówień Publicznych z dnia 10.04.2025 r. w sprawie o zatwierdzenie układu ASM GROUP S.A., sygn. WA/Gz-KRZ/134/2024, miał otrzymać 15.706.780 akcji Spóki. Po ww. zmianie Waldemar Gajowniczek ma posiadać 15.706.780 akcji Spółki, stanowiących 16,12% udziału w kapitale zakładowym, uprawniających do 15.706.780 głosów na Walnych Zgromadzeniach Spółki stanowiących 16,12% ogólnej liczby głosów w Spółce.
    3. Zawiadomienie Adama Stańczaka i Waldemara Gajowniczka o zawarciu w dniu 16.04.2025 r. porozumienia (o którym mowa w art. 87 ust. 1 pkt 5) Ustawy o Ofercie) pomiędzy Adamem Stańczakiem oraz Waldemarem Gajowniczkiem co do prowadzenia trwałej polityki wobec ASM, zgodnego głosowania na Walnych Zgromadzeniach Spółki oraz nabywania lub obejmowania akcji ASM (dalej jako: "Porozumienie"), przy czym poinformowano Spółkę, że Porozumienie ma posiadać łącznie 48.598.462 akcji Spółki, co stanowi 49,88% kapitału zakładowego Spółki, uprawniających do wykonywania 48.598.462 głosów na Walnym Zgromadzeniu stanowiących 49,88% ogólnej liczby głosów w Spółce.
    Wszystkie ww. zawiadomienia stanowią załączniki do niniejszego raportu bieżącego.
  • Re: Info Autor: ~Otco [46.112.94.*]
    Kim jest Waldek
  • Re: Info Autor: ~Slawek [5.173.16.*]
    robi się ciekawie, może być spekulacja jak na Euco
  • Re: Info Autor: ~Gregory [109.243.130.*]
    Akcje za darmo dostali to będą sypać po każdej cenie. Masakra
  • Re: Info Autor: ~Jeż [46.112.66.*]
    I jaki to będzie miało sens, po jednym groszu za akcje to się wzbogaca napewno, kurs szoruje po dnie...
  • Re: Info Autor: ~Baca [217.96.238.*]
    A oni dostali te kwity ,,? czy płacili za nie ... już tego wszystkiego nie ogarniam . Zdrowych , Wesołych ....
  • Re: Info Autor: ~Preco [94.42.91.*]
    Jasne za darmo, jak nie wiesz to nie pisz głupot i chyba nie masz zielonego pojęcia co tu będzie rozgrywane i o co chodzi.
    Pogadamy za miesiąc ale już na innym pułapie cenowym.
  • Re: Info Autor: ~Dudek [95.214.217.*]
    Grubas ma gorąco brnie buhaha
  • Re: Info Autor: ~Hans [193.203.12.*]
    Oni myślą że są sprytni , szkoda takiej firmy , Niemiec tym razem nie płakał jak sprzedawał naiwnemu ślepemu prezesikowi z Polski.
  • Re: Info Autor: ~Ccjg [109.77.15.*]
    Wpierw muszą odwiesić notowania. Wie ktoś może kiedy i czy w ogóle się to zdarzy?
  • Re: Info Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.152.*]
    Ccjgieslaw to Ty ?
  • Re: Info Autor: ~Samuel [37.19.196.*]
    Sprawdziłeś spolki córki co tam się dzieje? Bo tam wszędzie restrukturyzacja w dodatku nie klepnięta a oni otworzyli z boku kolejne spolki. Po co robią w nich restrukturyzację zadałeś sobie pytanie ? Notowania i co dalej jak ?
  • Re: Info Autor: ~Ccjg [109.77.15.*]
    Jeszcze nie sprawdziłem. Ale zrobię dowiem się z ciekawości co się tu odpi...... Wg. Mnie póki co narazie tu nie ma co szukać. Jak odwieszą to prawdopodobnie poleci z 50-70% w dół wtedy można ewentualnie zagrać w totka i czekać na odbicie z 10-20% . Ale wpierw muszą odwiesić. Na co się nie zanosi.
    Witam poeto najlepszy na bankierze. Jeszcze 2 słoiczki.
  • Re: Info Autor: ~Pędziwiatr [185.195.59.*]
    Stanczak nie pisze o wszystkich kłopotach jakie są w grupie spółek, dlaczego po wejściu spółek gryppo trade i asm sfa i largo w restrukturyzację, nagle powstało asm operations I podobne firemki? Co złego wydarzyło się w tych spółkach dlaczego greymaters upadł i jakiś rybka ja odkupil? Co oni ukrywają przed nami ? A jeszcze widze spolki wloskie i niemieckie hdzie jest cisza. A pieniądze w topione w Vertikom z pfrem zniknęły i cisza ? Za dużo pytań i ta ucieczka Adama Stanczaka nie tylko z Polski Asm ale też z Włoch! Tam uciekł i znowu cisza :(
  • Re: Info Autor: ~Maciej [185.214.97.*]
    Masz na myśli Egmit Elite Ltd. na Malcie śledztwo policji? Hazard Stanczaka ? Poczytaj w necie i na grupach hazardowych
  • Re: Info Autor: ~Police [103.107.196.*]
    https://www.mga.org.mt/licensee-hub/enforcement-register/02-08-2023-cancellation-of-authorisation-for-egmit-elite-limited-c-96417/
    No ok a te akcje które nabył ? A władza własnościowa ma wpływ to o jakiej ucieczce mowa ? Że prezesem jest Ktoś inny to już nie władza operacyjna ?
    W razie walnych kto ma więcej do gadania prezes czy większościowy udziałowiec ? Proszę mnie poprawić.
  • Re: Info Autor: ~Walenty [194.233.101.*]
    Kto nabył? Poczytaj skąd ma akcje, będzie ciekawie zobaczysz już niebawem .
    No ale to nie zmienia faktu że ma dużo do gadania ? To że Ciekawie będzie to ja na to liczę.
    A moze mi ktoś powiedzieć jeśli spółka jest zablokowana i tko rośnie dajmy na to o przysłowiowy grosz to jak to się dzieje i dlaczego ? Co to są za ruchy czyje i kto to ustala lub wycenia to jakiś system ? :)
  • Re: Info Autor: ~Janek [109.243.130.*]
    Chłopie ty nie masz zielonego pojęcia o giełdzie i działaniu notowań. Zainwestuj czas w naukę o inwestowaniu zamiast ślęczeć na forum trupa.

Z grzeczności odpowiem na Twoje pytanie. Możesz wystawiać zlecenia, jeśli "zahaczają" o zlecenia po drugiej stronie wtedy możesz wpływać na wartość TKO. Oczywiście nie zostają zrealizowane dopóki notowania są zawieszone.
    Generalnie tego typu praktyki są zabronione bo jest to manipulacja i nie polecam
    Zrobiłbyś mi taki przewodnik po gieldzie? Proszę,Odp.:-)
    Rynek Cię wszystkiego nauczy tylko musisz mieć mnóstwo pieniędzy
    No to teraz słuchaj Pan koniec żartów bo mam chwilunie i już Panu tu pisze co jest grane Panie Janie. Po pierwsze nie jesteśmy na ,,Ty" łobuzie i mów mi Wuju!
    Po drugie sam Pan ślęczysz i pewnie przypadkiem sobie tutaj trafileś aby mi akurat protekcjonalnie po 22 odpowiedzieć na moje pytanie. Uwielbiam ludzi bez pokory! Jak Pan nie umiesz grzecznie odpowiadać to Pan nie odpowiadaj. Ja grzecznościowo dziękuję jednak ton to tam sobie Pan w domu taki stosuj. Czy trup to się jeszcze okaże. Manipulacjio jedna. Hehe:-)
    Jeszcze jedno Panów Janie dla Pana wiadomości Szanowny Pan Adam powiedział tak: ,,Adam Stańczak: Odwieszenie notowań ASM na GPW to jeden z naszych priorytetowych celów na najbliższe miesiące"
    Ja już z Panem zakończyłem rozmowę.
    Żegnam!
    Nie pompuj się Panie Brzęczybączkiewiczu. Też jestem umoczony w tym łajnie z tym że ja obiektywnie patrzę na sytuację i widzę że niż dobrego z tego nie wyjdzie. Powinienem zaglądać tutaj częściej bo rozmowa z Tobą sprawia mi dużo radości :D
    Kto odkupi od nas tony akcji? Chyba nie liczysz że nagle pojawi się popyt pod bankructwo ASM i spółek powiązanych xD
    Niestety ale wyzerujemy arkusz zleceń po lewej stronie zaraz po odwieszeniu notowań
    A jaja sobie robię...Ale mógłbym jeszcze pociągnąć ale mi się nie chce. ,, Róbcie" sobie co tam ,,chcecie". Zawsze robiłem coś innego niż wszyscy i jest to ciężkie ale no cóż każdy orze jak może. Przecież co ja mam do Pana Panie Janie. Niech sobie Pan tam żyje oddycha egzystuje doświadcza wraz z ,,innymi". Eeee...Daj że Pan spokój.. Oj Panie,Panie :) To tylko biznes nic osobistego. Jak się dorobię majątku na którymś z moich czarnych koni w stajence to zaloze sobie fanpage. Wierzę w Szanownego Pana Adasia i koniec kropka :)
  • Re: Info Autor: ~Wilkzly [45.80.28.*]
    Zarzad kolejne jaja sobie robi , kupuja czas dopiero koniec września coś pokażą to jest Skandal !! Więc guzik moi drodzy z handlu. Mam nadzieje ze knf i inne organy państwowe wezmą się za zarzad i radę nadzorcza .
[x]
ASMGROUP -10,34% 0,26 2023-11-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.