• Ciekawe Autor: ~Mika [5.173.23.*]
    Kiedy będzie ogłoszona strategia na kolejne projekty? Miało być w q1 25.
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mika [5.173.23.*]
    Czy ktoś może merytorycznie przedstawić mi argumenty przemawiające ze tym, że kurs zacznie się w górę zamiast dawać tylko łapki w dół? Poziom dyskusji jest bardzo niski na tym forum
  • Re: Ciekawe Autor: ~Stary [31.0.62.*]
    Swój poziom pokazałeś rano w poprzednim wątku. Także za twój poziom i twoja ,, merytoryczna,, dyskusję dziękujemy. Idź się lepiej do kościoła pomódl. Dziś Wielki piątek,a nie zajmowanie się głupotami
    Swój poziom już dziś pokazałeś w poprzednim wątku. Dziękujemy za taki rodzaj,, merytorycznej,, dyskusji. Jest Wielki piątek,więc daj spokoj ludziom i sobie
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mika [194.41.13.*]
    A co napisałem takiego nie na poziomie?
    A pytania typu pokaż mi argument,że niby czemu ma lub miało by rosnąć to może ktoś na priv podejmie z toba. Odpowiadając na twoje pytanie to pokaz mi jeden argument dlaczego Rafako tak odjechało na mega obrotach....bo premier powiedział słowo zbrojeniówka i to wystarczyło. To że Rafako to bankrut i jest w stanie likwidacji to nagle nie ma znaczenia,ale nagle grupa ludzi pomyślała,że będzie drugi lockhead Martin no to jest szal. A tu jeszcze mam nadzieję że będzie b.grubo
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mika [194.41.13.*]
    Mylisz pojęcia. Odjechało bo spekula się zleciała. Zaraz poleci to na pysk i będą haki na kolejnej spółce. Nie potrafisz grać na giełdzie to… graj. Dawcy kapitału są potrzebni.
    „ Żałosny y biedny człeczek...idealne cechy zakompleksionego dzieciaka”- taki masz poziom. Wstyd.
    Biedny zakompleksiony człowieczek naoisalem w odniesieniu do tego buraczego wpisu ,który napisałeś,aby wyśmiać i wyszydzić z tych którzy może tu jeszcze akcje mają i może wiszą na wyższych poziomach. Może sprawia ci frajdę taki konkurs,ale widzę,że z takich jak ty ,były leszczu,Verso i paru innych to już wielu nie zostało. Akcje ktoś skupił od tych którzy je często że stratą sprzedali. Czekamy na info o ewentualnym kontrahencie, wynikach badań, nowych projektach ect. I o tym możesz jak już podyskutować. O tym co jest teraz i może być ,nie co było. A pisanie w wysmiewczym tonie na forum jak inaczej można określić jak to co napisałem do ciebie?
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mika [5.173.23.*]
    Szkoda bo swoją opinię na temat sytuacji w spółce wygłaszałem wiele razy. Nie pomyliłem się. Byłem wyszydzany, a teraz mówiąc szczerze mam satysfakcję i tyle. Ja życzę każdemu udanych inwestycji bo w interesie narodowym jest świadomy inwestor.
  • Re: Ciekawe Autor: ~Kalin [5.173.158.*]
    Ciekawe jest to ze ktos na ukrytym siedzial z duzym pakietem po 10,10
  • Re: Ciekawe Autor: ~WaszPanMarduk [188.146.160.*]
    Wszyscy stracicie swoje pieniądze
    a ty to wróżka?
  • Re: Ciekawe Autor: ~WaszPanMarduk [188.146.160.*]
    Wy na nas mówicie bogowie
    Jahwe to mój kuzyn
  • Re: Ciekawe Autor: ~Marcin [46.112.94.*]
    Gdzie takich kolesi wychowują niezła patologia na wysokim szczeblu
[x]