• gameplay po megapatch Autor: ~Kok [89.151.42.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=eDT-ifHaWzk nieźle to zaczyna wyglądać
  • Re: gameplay po megapatch Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    To dopiero polowa kontentu. Podobno 90% jest juz zrobione, ale wymaga polishingu, wiec jeszcze nie jest dodane do gry. Jak to dopracuja to bedzie Hicior. Potrzeba jeszcze, zeby wyszukali w gameplayach najlepsze momenty akcji, najbardziej efektowne, wykupili tanio prawa autorskie i wrzucili do trailerow.
  • Re: gameplay po megapatch Autor: ~Gosia [82.132.234.*]
    Wyga, ale kto tutaj ma prawa autorskie? Jak juz daja za darmola klucz influencerom to mogliby zastrzec ze maja prawa do fragmentow.
    15min20sek, wciaz maja bugi do poprawiania, ale maja jeszcze pol roku na EA.
    Wszystko musza konsultowac z doradca prawnym, ale daloby sie cos zaradzic i wykorzystac w marketingu.
    Niezle, coraz wiecej przeroznych stworow. Co miesiac nowe odkrycia. Robi sie goraco i grubo.
    Pozytywne komentarze potwierdzajace poprawe. "Today the newest Nvidia drivers dropped and it seems I got a sizeable increase in FPS on these settings, it's often close to 60fps, I'd say around +5fps, but would have to do the proper testing."
  • Re: gameplay po megapatch Autor: ~Xd [5.173.204.*]
    Wszystko swietnie idzie!
    Tylko te trole psuja nam kurs.
  • Re: gameplay po megapatch Autor: ~Kok [89.151.42.*]
    Trochę tak bo trole naganija panikę bo tu głównie ulica siedzi. Dzięki temu tak samo jak szybko spadło to szybko wzrośnie w odpowiednim momencie pewnie przy premierę i przy wynikach po premierze jak będą dobre (konsole i już dopracowana gra)
    Zeby nie bylo, ja nikomu niczego nie doradzam, ale mysle podobnie. Co sie odwlecze to... jak z dofinansowaniami, w koncu dotrze do mety. Ciekawe, bo projekt unijny jest typu double use? Czyli majwyrazniej maja zamiar wykorzystac to takze w grach, moze w Wardevil? Ja poki co jestem w fazie kumulowania, nie zakladam sztywnych ram czasowych na zniwa, moze FR CH2, a moze gorne na wiesci o duzym wydawcy na Wardevila? Poczekam zobarze, a trolom dziekuje, ponizej 8 tez bralem.
    Ogralam po poatchu i widze poprawe. Troche se program zeby ogarnac mechaniki walki, ale z przechodzeniem calej gry czekam na pelna wersje. Po komentarzach widze, ze wiecej ludzi tak mysli.
  • Re: gameplay po megapatch Autor: ~Kok [89.151.42.*]
    Mam to samo bardziej EA mam dlatego żeby śledzić postep mim jako inwestor i czekam na finalna wersję jako gracz
[x]
FARM51 2,96% 7,64 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.