To dopiero polowa kontentu. Podobno 90% jest juz zrobione, ale wymaga polishingu, wiec jeszcze nie jest dodane do gry. Jak to dopracuja to bedzie Hicior. Potrzeba jeszcze, zeby wyszukali w gameplayach najlepsze momenty akcji, najbardziej efektowne, wykupili tanio prawa autorskie i wrzucili do trailerow.
Pozytywne komentarze potwierdzajace poprawe. "Today the newest Nvidia drivers dropped and it seems I got a sizeable increase in FPS on these settings, it's often close to 60fps, I'd say around +5fps, but would have to do the proper testing."
Trochę tak bo trole naganija panikę bo tu głównie ulica siedzi. Dzięki temu tak samo jak szybko spadło to szybko wzrośnie w odpowiednim momencie pewnie przy premierę i przy wynikach po premierze jak będą dobre (konsole i już dopracowana gra)
Zeby nie bylo, ja nikomu niczego nie doradzam, ale mysle podobnie. Co sie odwlecze to... jak z dofinansowaniami, w koncu dotrze do mety. Ciekawe, bo projekt unijny jest typu double use? Czyli majwyrazniej maja zamiar wykorzystac to takze w grach, moze w Wardevil? Ja poki co jestem w fazie kumulowania, nie zakladam sztywnych ram czasowych na zniwa, moze FR CH2, a moze gorne na wiesci o duzym wydawcy na Wardevila? Poczekam zobarze, a trolom dziekuje, ponizej 8 tez bralem.
Ogralam po poatchu i widze poprawe. Troche se program zeby ogarnac mechaniki walki, ale z przechodzeniem calej gry czekam na pelna wersje. Po komentarzach widze, ze wiecej ludzi tak mysli.