• Dobra Autor: ~Wyjaśniam [46.151.21.*]
    Gdzie ten raport?
  • Re: Dobra Autor: karixon [31.0.62.*]
    Atmosfera napięta jak plandeka na żuku
    Pewne jest tylko to że Lis wtopił tutaj oraz nie zdążył na Rafako on już przegrał dwa razy a my w razie czego tylko raz
  • Re: Dobra Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Nie przegrasz grzbiecie przecież spolka dostanie 50mln euro a kurs będzie 10zl !hhaa hhaa naiwni nagnioty.
    Przypomnij lisku ile tam pisałeś że w plecy jesteś ? Typ dał się nagonić na akcje i rok będzie tu płakał hahaha idź spać bo rano do pracy i kierownik będzie zły że za wolno pracujesz
  • Re: Dobra Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Chciałbyś za tyle wstawać co ja a ty inteligencie pewnie nie pracujesz zyjes z giełdy kupiłeś po 1.6 zł jest 1.07zl koniu z długimi uszami tz.ośl@ hhaa hhaa .
    Ale ja mam bekę z takich biedaków nigdy nic nie miał i liczy na złoty strzał a jedyne co może to sobie w głowę strzelić o ile nawet w to trafi
  • Re: Dobra Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Panowie a co może być w raporcie za 2024 r czego byśmy nie wiedzieli?Restrukturyzacja wiemy,dofinansowanie wiemy.Reszta powinna być w osobnym espi bo dotyczy tego roku.
    Jutro difi dokupimy po 90gr leszcze się wystraszą bo sami nie wiedzą na jakie espi czekają
  • Re: Dobra Autor: ~Pytam [37.225.37.*]
    Re: Dobra Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-04-17 19:47
    Panowie a co może być w raporcie za 2024 r czego byśmy nie wiedzieli?Restrukturyzacja wiemy,dofinansowanie wiemy.Reszta powinna być w osobnym espi bo dotyczy tego roku.

difihuho - niepiszący o 10 zł, to po co przesunęli raport roczny?
    Czy nie nawiązywałeś przesunięcia terminu publikacji z umową???
[x]
ADIUVO -2,28% 0,69 2025-10-06 14:52:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.