Konkret to bym nie powiedział bo zakomunikowane w sposób ogólny i nic konkretnego z tego nie wynika.
Może być dwojako albo pieniędzy z tego nie będzie żadnych albo będą i to całkiem spore.
Jakieś będą napewno, choćby ze szkoleń, które już przeprowadzali(pewnie najpierw pokazowe) , trenazery mają w sprzedaży, więc ktoś coś kupi. Ile to oczywiście zagadka, ale każda rzeka zaczyna się wieloma strumykami, więc im więcej możliwości, produktów tym większa rzeka pieniędzy, czyż nie?
Masz poniekąd rację zawsze dobrze jak jest dużo możliwości zarobku. Tylko jeżeli chodzi o trenażery dla OSP to tak na chłodno myśląc po co im to na własność?
Skoro na szkoleniach z pierwszej pomocy Yoshi będzie do nich jeździć z własnym sprzętem?
No ale OSP jest bardzo dużo. Robiąc takich szkoleń kilka w miesiącu to kwartalnie w kasie może pojawić się ponad 100k zysku z samych szkoleń.
Tylko teraz rodzi się inne pytanie.
Czy aby czasem Yoshi nie będzie udostępniać sprzętu i trenażerów a szkolenia będą zlecane Laurenowi.
To zadam Ci uczciwe pytanie: czy liczyłeś, że to pójdzie w tą stronę profilu odbiorcy ?
Myślę, że jesteś na tyle inteligentny, że wiesz co mam na myśli.
Hmm, a ilu jest medyków wojskowych a ilu OSP... Każdy odbiorca jest dobry, szczerze ja tu jestem pod Hyperbary i możliwość sprzedaży w UE a potem kto wie, wszystko inne co po drodze to raczej przystawki, a nie główne danie...