• No i jest konkret :-) Autor: ~Inwestor [31.60.92.*]
    Zupełnie z innego kierunku niż większość się spodziewała, potencjał jest duży, zobaczymy jaka kasa dla spółki będzie.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Putin [37.47.237.*]
    Konkret to bym nie powiedział bo zakomunikowane w sposób ogólny i nic konkretnego z tego nie wynika.
    Może być dwojako albo pieniędzy z tego nie będzie żadnych albo będą i to całkiem spore.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Inwestor [31.60.92.*]
    Jakieś będą napewno, choćby ze szkoleń, które już przeprowadzali(pewnie najpierw pokazowe) , trenazery mają w sprzedaży, więc ktoś coś kupi. Ile to oczywiście zagadka, ale każda rzeka zaczyna się wieloma strumykami, więc im więcej możliwości, produktów tym większa rzeka pieniędzy, czyż nie?
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Putin [37.47.237.*]
    Masz poniekąd rację zawsze dobrze jak jest dużo możliwości zarobku. Tylko jeżeli chodzi o trenażery dla OSP to tak na chłodno myśląc po co im to na własność?
    Skoro na szkoleniach z pierwszej pomocy Yoshi będzie do nich jeździć z własnym sprzętem?
    No ale OSP jest bardzo dużo. Robiąc takich szkoleń kilka w miesiącu to kwartalnie w kasie może pojawić się ponad 100k zysku z samych szkoleń.
    Tylko teraz rodzi się inne pytanie.
    Czy aby czasem Yoshi nie będzie udostępniać sprzętu i trenażerów a szkolenia będą zlecane Laurenowi.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Bo tam coś takiego jak materiały zużywalne, np przy tych od nauki tamowania krwotoków.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Putin [37.47.244.*]
    Zgadzam się ale to akurat raczej będzie wliczone w cenę szkolenia kolego.
    Co nie zmienia faktu, że wygeneruje to popyt na towary phantomskin.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~GG [93.105.178.*]
    Inwestor, x całym szacunkiem, ale wiesz jak działają OSP
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Inwestor [31.60.92.*]
    Owszem wiem, ale akurat na program "Pierwszy Ratownik" kasa jest z różnych źródeł, w tym od Państwa czyli w zasadzie od nas:-)
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~GG [93.105.178.*]
    To zadam Ci uczciwe pytanie: czy liczyłeś, że to pójdzie w tą stronę profilu odbiorcy ?
    Myślę, że jesteś na tyle inteligentny, że wiesz co mam na myśli.
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Hmm, a ilu jest medyków wojskowych a ilu OSP... Każdy odbiorca jest dobry, szczerze ja tu jestem pod Hyperbary i możliwość sprzedaży w UE a potem kto wie, wszystko inne co po drodze to raczej przystawki, a nie główne danie...
  • Re: No i jest konkret :-) Autor: ~Zigi [83.175.184.*]
    Wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku tak samo było na synektiku nim się wszystko poukładało
[x]
YOSHI 4,17% 2,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.