Sam natrafiłem na problem ze zwrotem pieniędzy i poszukałem opinii innych. NIe wiem na ile to chwilowe, ale ja już u nich nie kupię. A zostawiałem w eobuwie kilka tysięcy rocznie. Poczytajcie https://pl.trustpilot.com/review/eobuwie.pl
Faktycznie widac duzo negatywo z tego co mozna wyczytac z odpowiedzi eobuwie tluamcza sie migracja na jeden wspolny system - bylo moiwone o tym na konferencji ze caly ecommerce bezie przechodzil przez modivo ze wszystkich segmentow.
no przyznam że wygląda to zaskakująco, biorąc pod uwagę ich markę i kasę jaką włożyli w jej zbudowanie, a teraz na oczach innych użytkowników sieci ją zarzynają. Jakby sklep się zwijał, w ciągu ostatnich 2 dni 1 pozytywna ocen na 10 negatywnych, tydzień wcześniej wyglada to podobnie. Bardzo oryginalna strategia
Dnia 2025-04-18 o godz. 19:38 ~ka napisał(a): > miażdżące są te opinie... 70 % negatywów wagi ciężkiej, a kiedyś tam wszystko chodziło lepiej niż w szwajcarskim zegarku
Jaki szwajcar? Ledwo zmieścił się na podstawie piramidy prestiżu zegarków.
tak z 6 lat temu był u góry piramidy, europejski top, a teraz nawet na podstawie nie będzie, ale wszyscy się tu cieszyli z tej restrukturyzacji siekierą, tyle tylko, że konsument dostał obuchem przy zamachu
Już teraz z 80% tego co tam się pokazuje to marki własne CCC, Lasocki, Gino Rossi, DeeZee i cała reszta chińskiego chłamu. Do tego licencje i w sumie niczym to się nie różni od oferty CCC. Syf i udawane marki premium.