• Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~hehe [37.190.216.*]
    wklejajcie rakiety ;)
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~zbyszek [85.221.129.*]
    Kolejna spółka córka tworzona do wyprowadzania pieniędzy ze spółki, żeby nie dzielić się zyskiem z akcjonariuszami.
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~GEO [115.131.238.*]
    Całe lata narzekaliśmy że nic w firmie się nie dzieje,że brak rozwoju.Obecnie jest rozwój i to w kilku kierunkach.To dobrze gdyż nadwyżki finansowe trzeba przeznaczać na rozwój co potencjalnie przyniesie wzrost wartości firmy.Ale.....ten początek firmie dali inwestorzy ufający zarządowi.I o nich również ten zarząd powinien w jakiś sposób pamiętać.Nie piszę aby wykładać miliony na dywidendy kosztem rozwoju ale polityka każdej firmy winna być zrównoważona.Ciut wdzięczności inwestorom, akcjonariuszom jednak się należy aby czuli wspólnotę ale i współodpowiedzialności za losy swojej firmy.Z Wielkanocnymi życzeniami dla Zarządu i Wspolakcjonariuszy.
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~Pawcik [188.146.173.*]
    Jaki rozwój był ze spółek od farm fotowoltaicznych czy nawozów bo czegoś chyba nie odnotowalem?
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~zbyszek [46.248.160.*]
    Polecam zapoznać się samemu ze strategią spółki na lata 2020-2024 i sprawdzenie co z tego zostało zrealizowane.
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~Jeremy [46.205.205.*]
    Z nawozów juz dochody są
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~Jano [109.241.161.*]
    Z nieruchomości też już są!
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~Ron [46.205.204.*]
    Dokładnie, dzis kolejny przykład
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~T_ [37.30.40.*]
    Zabawni jesteście, jak rośnie siedzą cicho i naganiają, jak sprzedadzą na górce to zaczynają snuć teorie spiskowe pokroju Pana Antoniego. Zrozumcie zuchy, taniej już nie odkupicie, nie przy tych wynikach finansowych i inwestycjach. Czuwaj.
  • Re: Wchodzą w deweloperkę! Autor: ~Pawcik [89.64.39.*]
    Człowieku ja tu pod tym nickiem jestem od 5-6lat. O jakim trollowaniu ty piszesz?
    Akurat twoje wywody to pudło bo kibicowałem i kibicuje spółce.
    Tylko że ich próby w fotowoltaikę, nawozy i w inne gorące trendy niczego nie wnoszą. Jak się można tym podniecać? To takie bicie piany i podpinanie się pod trendy bo jak inaczej to intepretować?
    Aż dziwne, że jeszcze nie było komunikatu, że zaczną produkować amunicję i trotyl xD
  • Re: Autor: ~GEO [115.131.238.*]
    Uwierz że są zdecydowanie prostsze metody wyprowadzania kasy bez konieczności tworzenia spółek i ponoszenia ich kosztów.trzeba próbować rozwinąć coś jeśli są ku temu możliwości a nie jak było dotychczas trzymanie kasy na lokatach.
  • Re: Autor: ~Borys206 [85.14.106.*]
    Tak tylko lokat był stały zysk a narazie z tych inwestycji - odpisy. Mam akcje i chciałbym żeby się udało ale z doświadczenia wiem że będzie ciężko
[x]
GEOTRANS -0,68% 5,80 2026-01-07 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.