Cudak nie mam czasu. Gnam z Francji na święta a pół europy gna jak ja. Poproszę o Twoją tezę... Qrła ale sie "much" zlatuje tu....jak by się coś "psuło" :))))))))))))))
Fakt jest taki, że od razu Francja zarobiła 10proc. Szybko. Obrót duży, wzrosty duże. Rozpoczął się owczy pęd a kiedy się skończy to sternik wie. 100zl będzie barierą psychologiczna
Alicja, staram się dreptać po portalach Fr w miarę możliwości czasowych od publikacji raportu przez Fr brokera. póki co cisza, lecz któregoś dnia coś się pojawi, to podeślę link... Granica? Tego nie wie nikt :)
Oczywiście , rozumiem. Kwestia stopy zwrotu i ewentualnie AT... Bardzo możliwe że brama z szyldem KOREKTA została otwarta i czyha za rogiem . Tak , mam tego świadomość, lecz nie patrzyłem ostatnio na wykresy. Dlatego gentelmeńska prośba była o rozwinięcie wątku. Jak głęboko może zejść? Czytam Twoje posty jak mam czas, gdyż merytorycznie piszesz.. Kultura, szacunek, bardzo wskazane!! Oby tego tu nigdy nie zabrakło:))) Pozdrawiam :)))
Pająk.. gnasz autem z Francji i piszesz sms-y ?? Znaczy się masz autonomiczne auto. Ze Stanów, od Muska ? Angole też coś tam już robią w tym temacie. W każdym razie gratuluję. Jesteś pewnie pierwszy w Polsce.