Zgadzam się. Totalne apogeum głupoty naganiaczy. Nikogo te wpisy już nie ruszają. Obrót mizerny , kurs słabiutki . Jedynie co można przewidzieć w 100 procentach że będzie tu Karol , Mieszko , fiołek i to 4 wcielenie. Naganianie idzie na całego . Hit , odpalenie, supermarketing , niebotyczne wzrosty już teraz już zaraz. A tu h …. d ….. i kamieni kupa. Koniec tematu. No chyba że Karol założy zaraz nowy.
Przestrzegam przed takimi spółdzielcami jak Wy. Te numery były rozgrywane na GPW nie raz. Wam się nie uda. Zostaniecie z kwitami wartości makulatury i tyle w temacie. Przecież gołym okiem widać co tu jest grane. Nie chce mi się już z wami gadać.
O proszę jest i ten czwarty. Przed premierą akcji czy może premiera gry? Coś ci się p……Chyba że to nowy nick Mieszka od środy popielcowej. Co miało urosnąć pod premierę to już urosło teraz będzie sprzedawanie faktów. Będzie bolało i to bardzo. Naganiajcie dalej powodzenia. Samo sprzedawanie akcji miedzy sobą co czynicie to za mało. Szarpnijcie kursem. Co za mało akcji i kapitału? Spółdzielnie zakładać to trzeba umieć. To mój ostatni wpis przed Świętami. Tyle się z Was naśmiałem że bardziej wesołe nie będą.
Niby wszystko się rozkręca (Japonia, Niemcy - popularyzacja gry, Firmy, marketing itp.), a pisze tu tylko kilka osób. Zastanawiające to jest, że nie przybywa nowych forumowiczów.