Miało być w tym buszmeni niedorajdy słabo naganianie nie będzie premi przed świętami.dzis jak będzie info na sesji -40% będzie na te długi i straty za 24 rok .
Dnia 2025-04-17 o godz. 12:51 ~KrolArtur7 napisał(a): > ~Lis. Pomijam już to co ty tu robisz bez akcji i ile poświęcasz czasu ... ale widze ze ty jesteś grubo zryty , pewnie dlatego że z buszu się urwałeś.
On jest mądrzejszy od Nas o informacje z I-szj reki - tyle , że to pisze - co mu każą . A twój język na królewski nie wyglada - raczej , że jesteś z tej samej drużyny
Spoglądam na komentarze na tym forum ale czytając tego Lisa to przyznam że już nie mogłem wytrzymać ... każdy kto inwestuje lub gra na dana spółkę to jego decyzja i jego pieniądze i nic nikomu do tego a Pan lis robi krecia robotę i nie tylko tu ale i na Rafko wszędzie ten sam wątek 50 gr. Napewno chce nas ostrzec przed klapa bo to taki anioł stróż.
Nie wizjoner a inwestor, a ty ile byś chciał by dziś było? Gielda jest dla cierpliwych a nie dla ciebie . Latasz po wszystkich forach i wszystko negujesz jaki masz cel ?
~Lis. Czytaj uważnie baranie bo taki powinieneś mieć pseudonim. Gdzie ja naganiam ? Ja tu wogle się nie udzielam. Ja pisze ze twoje wypociny są marne a ty piszesz wszędzie glupoty, no ale to chyba taka praca.
Dnia 2025-04-17 o godz. 13:37 ~KrolArtur7 napisał(a): > Nie wizjoner a inwestor, a ty ile byś chciał by dziś było? Gielda jest dla cierpliwych a nie dla ciebie . Latasz po wszystkich forach i wszystko negujesz jaki masz cel ?
Widać taka praca . Nie wszyscy musza być uczciwi i dobrze wychowani - bo byłoby nudno .
napisał że będzie duzy ruch na EUCO i też był negowany. Dzisiaj piszę że tu będzie mocny skok - też co niektórzy krytykują. Przestańcie pisać głupoty i zaczynajcie robić zakupy bo cena jest super. Pozdrawiam