Która normalna spółka czeka do ostatniego dnia aby zrealizować pozwolenia, towar jest, inne firmy jakoś sprowadzają, jak dla mnie to spółka myśli i próbuje znaleźć siano na ten towar, bo za co to kupić ? niby są możliwości finansowania zewnętrznego ale jak widać spółka niczym takim się nie zajmuje o niczym nas nie informuje. Jeśli zamierzają sprowadzić i czekają do ostatniego dnia to świadomie manipulują kursem i tym powinna się zainteresować KNF. Ja zmniejszyłem swój pakiet o połowę ponieważ jak wyjdzie z tego lipa to schodzimy na 0,20 jak nic . Pozdrawiam serdecznie akcjonariuszy .
No nie za bardzo. Widłowy zawsze trzyma reke na pulsie. Ja w jeszcze nie widziałem takiego wzrostu. Jednak bardziej obawiałbym się tutaj powtorki z rozrywki z grudnia bo na chwilę obecną nic nie wskazuje że coś się wydarzy. Niestety.
Autor: ~Barthezz[37.31.132.*] Ja jestem spokojny o realizację umowy z dnia 12.03.2025 r. z międzynarodowym dostawcą na stałe dostawy. Wartość kontraktu na zakup medycznej marihuany w 2025 roku wyniesie nie mniej niż 4,2 mln zł. Obecnie THC Pharma posiada aktualnie 12 pozwoleń, a czeka na wydanie kolejnych pozwoleń. Jestem zapakowany akcjami i tak, w tym roku do importu medycznej marihuany dojdzie
Kilka spraw jest takich, że nie ma towaru. Znowu limity zabrane poważnym. Czas żeby GIF i KNF się zainteresował "podbitkami kursu" pod nic nieznaczące komunikaty. To samo z tobą wiesko. 4 razy na ciebie napisałem, i napiszę kolejny, aż wreszcie i za ciebie się wezmą.
Wszystko w swoim czasie wiesiek. Zagotuje ci się, bez obaw. Na merytoryczne pytania nie odpowiadasz, albo wstawiasz swoje kopiuj-wklej, albo że bzdury, niebieskie tabletki i reszta bajek. wezma się za ciebie, to bedziesz miał swoją merytorykę.
Autor: ~Gosc [103.162.170.*] Z takimi tekstami to nadajesz się człowieku do piaskownicy. Bijesz pianę codziennie. Może napisz coś ponownie o średniej, tylko w tym jesteś dobry. Dlaczego codziennie masz usuwane swoje teksty z forum, już wiesz ...
Wiesko, skoro kontrakt opiewa na 4,2 mln zł w zakupie, to jeszcze trzeba doliczyć koszty transportu, przetworzenia, dystrybucji, marżę aptek i VAT. Zostaje z tego może 1–1,5 mln zł brutto dla grupy, jeśli wszystko pójdzie jak z bajki. A wycena Hemp + CBD to dziś ~42 mln zł. Czyli inwestorzy już „z góry” zapłacili 10 razy więcej za przyszłość, której jeszcze nie ma. Ja nie mówię, że się nie uda – ale jakbyś mi sprzedał batonika za 10 zł, mówiąc że kiedyś będzie ze złota, to też bym się chwilę zastanowił, zanim pogratuluję interesu. P.S. Też życzę sukcesu z tym importem – ale spokojna analiza nigdy nie zaszkodzi, nawet wśród zapakowanych.
Jedną rzecz trzeba tu wyjaśnić, w zakresie umowy.Wartość kontraktu na zakup medycznej marihuany w 2025 roku wyniesie nie mniej niż 4,2 mln PLN. Realizacja tej umowy oraz dalsza sprzedaż produktu w Polsce z określoną marżą zysku mają korzystnie wpłynąć na wyniki finansowe thc Pharma S.A., a tym samym na wzrost wartości Spółki.