Widzę,że się doskonale przygotowałeś.Nie wiem jak innych ale mnie najbardziej przekonuje ten 2,5- krotny wzrost zysku netto.To działa najmocniej!Przecieram oczy ze zdumienia jak inwestorzy łapią akcje spółek ze stratami a Energomontaż stoi odłogiem.To niesamowite i zarazem nieprawdopodobne, że kurs nie wynosi 18-20zł.Naprawdę nie wiem o co tu chodzi?
To spokojnie poczekaj razem ze mną a jak opublikują wyniki za III kwartał to dopiero będzie się działo. Spółka ustawiona na 2009 i część 2010 roku z zamówieniami. Dodatkowo rentowność wzrasta. Nic dodać nic ująć. Spółce jedyne czego brak to troszkę płynności. Spółka niewidoczna a godna uwagi. Widać po forum że mało komentarzy i niewielkie zainteresowanie. Zwiększone obroty były by wskazane. Jednak cierpliwość popłaca więc warto czekać. A papier napewno da zarobić. Życze dużych stóp zwrotu. Pewnie niedługo będą.
Dzięki i Tobie też życzę dużych "urobków".Najgorsze,że my akcjonariusze o tym wszystkim wiemy ale inni kupują dziś .... duże spółki .Myślę,ze niedługo tu zajrzą i kurs poszybuje do tych 20zł.
Spokojnie kiedyś się doczekamy. Część akcjonariuszy zrealizuje zyski na WIG-20 i może zajrzą do nas. Na dzień dzisiejszy ktoś sobie nieźle zbiera po 15 zł. Kiedyś napewno nadejszie korekta na spółkach które dziś wzrastają. NIedługo nieźle zarobimy. Pozdrawiam