• Zaczynam sie martwic. Autor: ~Onn [5.173.182.*]
    Mam tu spory pakiet jak na mnie okolo 100k akcji. Wchodzilem przy 45 gr. Duzo postow tu pisalem wiec mnie kojarzycie pewnie. Bylo juz 65gr ale od dluzszego czasu oscylujemy w granicach 55-60. Wierze w spolke i trzymam akcje ale pp tych wynikach troche sie zaczynam bac. Nie bardzo dzis byla chec odkupu przy cenie 56 groszy i to mnie martwi.
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~Trend [188.146.134.*]
    Dobrze by było jak by jeszcze przed premierą spadło do 50 groszy i zamknęli.by Luke ale to raczej luka wzrostową i ma posłużyć do oddania akcji niż do zamknięcia w dół za dużo dobrych informacji spekulacyjnych. Uważam że niedługo pojawią sie dwie duże fale spekulacyjne
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~Onn [5.173.182.*]
    Nie no nie kracz nawet. Żadne 50 gr. Ma wrocic na 65 jak najszybciej!
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~Investor [31.61.240.*]
    Również mam 100tys, czekam spokojnie do 1-1.20zl
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~Zigi [83.175.184.*]
    Ja zaczynam się bać bo za mało akcji kupilem
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~Janjanjan [188.91.221.*]
    To nie jest cdp czy 11bit. Tutaj przyszłych sukcesów nie będzie w cenie, bo nie można zarobić na porażce. Trzeba cierpliwie czekać.
  • Re: Zaczynam sie martwic. Autor: ~jan [185.153.35.*]
    ja mam tylko 85 koła i gdybym miał więcej kasy to dokupiłbym co najmniej drugie tyle ale cóż...tak bywa ale powiem ci coś 4 lata temu uwierzyłem w cigames w w tym czasie z zainwestowanych w tą spółkę pieniędzy wygenerowałem zysk 350 koła, co prawda go straciłem bo byłem pazerny ale tutaj widzę jeszcze większy potencjał więc trzymam co najmniej dwa lata główną część mojego pakieciku....
[x]
3RGAMES 0,47% 0,86 2025-10-17 15:24:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.