Rośnie na średnio-wysokich obrotach. Dziś minus na małych obrotach, około 6 razy mniejszych jak wzrosty. To samo mówi za siebie. Coś jest na rzeczy. Czy będzie 30-40 zł zależy od tego czy będzie stabilny wzrost oraz czy pojawi się duży inwestor.
jest prawie 14,5mln akcji.Takze jesli bylo by 30 zlotych,to kapitalizacja byla by okolo 0,5mld zlotych.
Pytanie co z projektami...czy uda im sie wprowadzic diabetomat. I wtedy zobaczymy jaka bedzie kapitalizacja.
Nie ma szans że akcje wzrosną nie ma na to podstaw, testy kliniczne dopiero 30 % ,
przygotowywanie sprzedaży 5% , śmiech na sali, zanim. Pierwsze produkty pójdą na sprzedaż mina lata, a akcje przez te lata na pewno nie wzrosną.
Sam produkt jeszcze nie jest przygotowany do testów, a miały być w niedługim czasie, zmieniaja rozmiary minimalizują. Czary mary . Nie ma co się podniecać, równie dobrze może z tego nic nie wyjść.
Dnia 2025-04-16 o godz. 14:42 ~Kobisław napisał(a): > Czyżby jakieś wiosenne jaskółki przyniosły nam ściśle tajne info, o którym wiedzą tylko wybrańcy?
Odpowiadam sam sobie,
Duże zmiany na stronie diabetomat.pl i nadzwyczajne walne zgromadzenie 30.04. Ktoś miał nosa, ja dziś ostatkiem sił i forsy dokupuje, bo chyba faktycznie coś rusza. Pozdrawiam wszystkich, którzy jak ja byli cierpliwi. Teraz zapraszam lać hejt(ang.hate)
Dnia 2025-04-23 o godz. 21:07 ~szpaner napisał(a): > Chcesz powiedzieć między słowami że wszystko już wiadomo?
Absolutnie tak nie twierdzę!
Po prostu ten duży ruch i te zmiany na stronie diabetomatu świadczą jasno o tym, że coś posuwa do przodu. A brak stagnacji to też rozwój. Ja osobiście wierzę, że coś ruszy. A to oznacza, że jeszcze jest czas na dobieranie. Wczoraj mi się nie udało, liczyłem, że trochę jeszcze zejdzie, ale nic. Dziś też jest dzień. Pozdrawiam Was!