• Jaskółki? Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Czyżby jakieś wiosenne jaskółki przyniosły nam ściśle tajne info, o którym wiedzą tylko wybrańcy?
  • Re: Jaskółki? Autor: ~eR [46.205.197.*]
    Oczywiście. A głosy słyszysz? Glosy słyszysz?
    Lecimy w dół.

Pozdrowienia
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Nowy [5.173.57.*]
    A kiedy do góry? Czeka na to wiele osób.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~miron [37.30.0.*]
    Grozili, że 30 zł. A tu bliżej do 30 groszy.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Protochrystozaur [212.87.13.*]
    Te 30 zł to chyba ci się przyśniło. Stoimy poniżej zeta od pół roku, liczymy na wystrzał na 2, 3 plny
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Nowy [5.173.72.*]
    Oby był ten wystrzał na 3 plny, bo kasa się mrozi
  • Re: Jaskółki? Autor: ~miron [37.30.0.*]
    ~Rumcajs2025-04-15 19:50IP 5.173.40.*
    Tu w niedługim czasie będzie 30 PLN ,a będzie łatwiej bo tylko 7 mln szt.w obrocie
  • Re: Jaskółki? Autor: ~szpaner [5.173.204.*]
    Rośnie na średnio-wysokich obrotach. Dziś minus na małych obrotach, około 6 razy mniejszych jak wzrosty. To samo mówi za siebie. Coś jest na rzeczy. Czy będzie 30-40 zł zależy od tego czy będzie stabilny wzrost oraz czy pojawi się duży inwestor.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Agnes [83.6.228.*]
    Bez przesady powrót na 7 pln dla mnie wystarczy i zobaczymy co pokarzą dalej
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Makai [188.146.34.*]
    jest prawie 14,5mln akcji.Takze jesli bylo by 30 zlotych,to kapitalizacja byla by okolo 0,5mld zlotych.
    Pytanie co z projektami...czy uda im sie wprowadzic diabetomat. I wtedy zobaczymy jaka bedzie kapitalizacja.

.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Obłoki [5.173.88.*]
    Nie ma szans że akcje wzrosną nie ma na to podstaw, testy kliniczne dopiero 30 % ,
    przygotowywanie sprzedaży 5% , śmiech na sali, zanim. Pierwsze produkty pójdą na sprzedaż mina lata, a akcje przez te lata na pewno nie wzrosną.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Klekswmajtach [46.113.8.*]
    Sam produkt jeszcze nie jest przygotowany do testów, a miały być w niedługim czasie, zmieniaja rozmiary minimalizują. Czary mary . Nie ma co się podniecać, równie dobrze może z tego nic nie wyjść.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Ntuś [83.26.214.*]
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~jimmy [185.72.186.*]
    W takich momentach właśnie wjeżdżają inwestorzy long-term. Kiedy produkt dopiero się rozkręca. To się może stać w każdej chwili.
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Dnia 2025-04-16 o godz. 14:42 ~Kobisław napisał(a):
    > Czyżby jakieś wiosenne jaskółki przyniosły nam ściśle tajne info, o którym wiedzą tylko wybrańcy?

Odpowiadam sam sobie,

Duże zmiany na stronie diabetomat.pl i nadzwyczajne walne zgromadzenie 30.04. Ktoś miał nosa, ja dziś ostatkiem sił i forsy dokupuje, bo chyba faktycznie coś rusza. Pozdrawiam wszystkich, którzy jak ja byli cierpliwi. Teraz zapraszam lać hejt(ang.hate)
  • Re: Jaskółki? Autor: ~szpaner [5.173.148.*]
    Chcesz powiedzieć między słowami że wszystko już wiadomo?
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Papa [155.133.124.*]
    Nic nie wiadomo., nic nie będzie nie. Kupujcie nic
  • Re: Jaskółki? Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    Dnia 2025-04-23 o godz. 21:07 ~szpaner napisał(a):
    > Chcesz powiedzieć między słowami że wszystko już wiadomo?

Absolutnie tak nie twierdzę!

Po prostu ten duży ruch i te zmiany na stronie diabetomatu świadczą jasno o tym, że coś posuwa do przodu. A brak stagnacji to też rozwój. Ja osobiście wierzę, że coś ruszy. A to oznacza, że jeszcze jest czas na dobieranie. Wczoraj mi się nie udało, liczyłem, że trochę jeszcze zejdzie, ale nic. Dziś też jest dzień. Pozdrawiam Was!
[x]
NTCAPITAL -0,57% 0,70 2025-09-25 14:56:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.