• A tymczasem w Gdańsku Autor: ~LechWalesa [85.237.185.*]
    wczoraj oglądam panoramę, a tutaj ZONK !!! prezes Energi z prezesem Fundacji (od około 6 minuty)

https://www.youtube.com/watch?v=1JmPCzwwaUg
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~Finansista [87.196.74.*]
    I bardzo dobrze Panie Trzciński. Wypadł Pan w tej Panoramie rewelacyjnie jak prawdziwie pokrzywdzony. Oczy spuszczone, język splątany brawo ale już czas jechać na kolejne szczyty. Nikt nie oddaje akcji. Po wypłacie dywidendy i znacznym wzroście kursu macie moje 1.5%.
    Czy to leciało w ogólnopolskiej czy tylko w Gdańsku?
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~Pepe [37.31.14.*]
    2 lub 3 osoby z 1000 akcjonariuszy. Bardzo słabo to wyglada
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~darek [79.185.213.*]
    tak, dla mnie jest wstyd,a Tobie ,a "Wałęsie" który mieszka w Gdańsku,czy też jest wstyd?Dziękuję jednak tym, którzy pojechali.
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~Pepe [37.31.14.*]
    O takich sprawach informuje się z dużym wyprzedzeniem a nie 24 godziny przed. Dla mnie to "Wycieczka " calosniowa bo jestem z drugiego końca Polski. Trzeba to zrobić na czerwcowe wza
    ok,z tym się częściowo zgodzę,ale z Gdańska czy okolic też jest sporo akcjonariuszy Energi,dlaczego im się nie chciało?Dziwimy się,że Nas Fąfara rozgrywa jak dzieci,gdy sami we własnej sprawie,we własnym interesie nie potrafimy mówić jednym głosem.
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~tor [31.61.180.*]
    Ty sie Pepe nie ciesz bo system partyjny przez swoje medialne tuby gania nas dookoła konskich a tu mamy 'Tusku pomoz" i calkowite ponizanie akcjonariatu Przypomina mi to rosje gdzie człowiek nie ma zadnych praw i na kolanach prosi "putin pomogi" Chyba ty nie chcesz zeby postawili nas na kolana?
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~openerem [91.220.238.*]
    trzeba by zacząć wywieszać banery o pokrzywdzeniu akcjonariuszy Energii przez Orlen na stacjach paliw Orlenu- - idą wakacje - duży ruch na cpnach więc takie banery mogły by zmotywować prezesa orlenu do działania
    poważnie,przemyślałeś ten pomysł?na stacji Orlenu byś zawieszał banery,ile powisi 5-10 min???
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~openerem [91.220.238.*]
    takie stacje mają jakieś sąsiedztwo
    można zrobić naklejkę jak z karnym kutasem i rozklejać gdzie sie da jak plakaty przedwyborcze na płotach i balustradach
    opcje mogą być różne
  • Re: A tymczasem w Gdańsku Autor: ~tor [31.61.180.*]
    Choc cena spada to obroty są duze i az dziw ze ktos ma kase i kwantową purchawke pomorza zbiera Nic tu nie jest przypadkowe i napewna czescia planu jest wymeczyc drobnice ja akcje trzymam Co do organizacji oporu to skoro jest " Tusku pomoż " to miejsce musi byc w wa-wie i najlepiej przy urzedzie premiera Wawa jest tez dobra jako miejsce w centrum i dobrze skomunikowane z resztą kraju -to tu zapadaja decyzje a tam w gdansku to zwykli figuranci Oczywiscie przygotowac banery i stanac na kolana i milczec-niech zobaczą do czego doprowadzili wolnych ludzi Wiadomo ze potem nie zawsze moze byc duzo osob to wynajac stojących z banerami na kolanach i w takiej sytuacji nawet jeden z nas starczy w grupie Emeryt ty chciales zalozyc z drobnicą partie a przez rozdawnictwo socjalne to chyba chlopi panszczyzniani A dla naszego prezesa szacun
[x]
ENERGA 2,40% 14,48 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.