I bardzo dobrze Panie Trzciński. Wypadł Pan w tej Panoramie rewelacyjnie jak prawdziwie pokrzywdzony. Oczy spuszczone, język splątany brawo ale już czas jechać na kolejne szczyty. Nikt nie oddaje akcji. Po wypłacie dywidendy i znacznym wzroście kursu macie moje 1.5%. Czy to leciało w ogólnopolskiej czy tylko w Gdańsku?
O takich sprawach informuje się z dużym wyprzedzeniem a nie 24 godziny przed. Dla mnie to "Wycieczka " calosniowa bo jestem z drugiego końca Polski. Trzeba to zrobić na czerwcowe wza
ok,z tym się częściowo zgodzę,ale z Gdańska czy okolic też jest sporo akcjonariuszy Energi,dlaczego im się nie chciało?Dziwimy się,że Nas Fąfara rozgrywa jak dzieci,gdy sami we własnej sprawie,we własnym interesie nie potrafimy mówić jednym głosem.
Ty sie Pepe nie ciesz bo system partyjny przez swoje medialne tuby gania nas dookoła konskich a tu mamy 'Tusku pomoz" i calkowite ponizanie akcjonariatu Przypomina mi to rosje gdzie człowiek nie ma zadnych praw i na kolanach prosi "putin pomogi" Chyba ty nie chcesz zeby postawili nas na kolana?
trzeba by zacząć wywieszać banery o pokrzywdzeniu akcjonariuszy Energii przez Orlen na stacjach paliw Orlenu- - idą wakacje - duży ruch na cpnach więc takie banery mogły by zmotywować prezesa orlenu do działania
takie stacje mają jakieś sąsiedztwo można zrobić naklejkę jak z karnym kutasem i rozklejać gdzie sie da jak plakaty przedwyborcze na płotach i balustradach opcje mogą być różne
Choc cena spada to obroty są duze i az dziw ze ktos ma kase i kwantową purchawke pomorza zbiera Nic tu nie jest przypadkowe i napewna czescia planu jest wymeczyc drobnice ja akcje trzymam Co do organizacji oporu to skoro jest " Tusku pomoż " to miejsce musi byc w wa-wie i najlepiej przy urzedzie premiera Wawa jest tez dobra jako miejsce w centrum i dobrze skomunikowane z resztą kraju -to tu zapadaja decyzje a tam w gdansku to zwykli figuranci Oczywiscie przygotowac banery i stanac na kolana i milczec-niech zobaczą do czego doprowadzili wolnych ludzi Wiadomo ze potem nie zawsze moze byc duzo osob to wynajac stojących z banerami na kolanach i w takiej sytuacji nawet jeden z nas starczy w grupie Emeryt ty chciales zalozyc z drobnicą partie a przez rozdawnictwo socjalne to chyba chlopi panszczyzniani A dla naszego prezesa szacun