• Brak wiary? Autor: diver1955 [83.11.140.*]
    Obroty przyzwoite tylko zupełny brak wiary w większe wzrosty.Coś przeoczyłem?
  • Re: Brak wiary? Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    zaraz brak wiary... grajacy na gieldzie to z reguly osoby bardzo religijne

jesli brak czegos to brak pozytywnego infa
    brak informacji o tym kto kupuje lub kto sprzedaje

wszyscy zatem czekaja....
  • Re: Brak wiary? Autor: ~re [83.14.140.*]
    radze nie wywoływac Prezesa z lasu -jak nam przywali info o odłozeniu przejscia na główny rynek to nam w piety pójdzie
    moze co dla Pulsu Biznesu- np. brak zysków spowodowny jest brakiem zielonego kabelka a nasi wszyscy kontraheci chcą miec zielony kabelek- a nasza spółka ma tylko czerwony kabelek.Jestesmy dobrej mysli podnosimy pensje gdzie się da motywując tym pracwników i zarzad.Mamy kontrakty na nastepne lata i tu robimy co mozemy łykamy wszystko co inni nie chca brac i tak sie własnie rozwijamy.
    Pozdro dla Inwestorów
  • Re: Brak wiary? Autor: ~Jaś [77.114.60.*]
    Tak jest lescze !!!!!!!!!!!!!!,
    nie płaczcie tylko kupujcie !!!!!!!!!!!!!!!,
    pozdr.
    myślę, że informacja o przełożeniu terminu wejścia na główny (zakładane wejście to wrzesień 2009) nie byłaby zła informacją
    tak jak już dziś pisałem przejście na główny to sprawa prestiżowa, ale okłamywanie akcjonariuszy i niedo3mywanie słowa to już, jak mówi de vito w jednej reklamie "kashana"

akcjonariat, jak widzę, jest zniecierpliwiony tym co się dzieje na papierze, aczkolwiek jest to akcjonariat jakiego inne spółki mogą zazdrościć
    dlatego irytujący jest brak informacji na temat tego kto wywalił tyle akcji, bo jestem pewien, że takiego przemiału nie robią takie płotki jak ja czy Ty
  • Re: Brak wiary? Autor: ~re [83.14.140.*]
    tylko jakie kłamstwo jest pierwsze
    to o wynikach
    to o przejściu
    to o skupie
    Jak dla mnie to to sa kłamstwa podstawowe-jezeli pisze się o prwadomówności to kazda z tych kwestji powinna zostac wyjaśniona TAK.?
    Co to znaczy ze cos nie przynosi zysku i sa straty to sie to zamyka i tyle a pensje przynajmnie w mojej firmie to sie dostaje wyzsze za wyniki a nie chęci
  • Re: Brak wiary? Autor: ~NIEOGAR [82.160.25.*]
    ŁADUJĄ Z GRUBEJ RURY:) a wydaje mi się,że to dopiero początek:)
    tylko czy jest sens sprzedawać po tak niskiej cenie?
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.