Z tym, że przez rok skupili 500 tys. akcji, a mają do 4,8 milionów i to "do" jest chyba kluczowe, bo wątpię, żeby teraz zaczęli masowo ściągać z rynku papier. Poza tym tele się teraz dzieje na giełdach, że pazury nie w głowie ludziom
No niby z jednej strony racja, rzeczywiście panie regularnie z tego korzystają, ale właśnie chociażby zbrojeniówka przyciąga teraz inwestorów (w tym mnie), a siedziałem tutaj długo. Spółka spoko, myślę, że jeszcze wrócę. Życzę wszystkim samych zysków i szczęśliwych świąt Wielkiej Nocy
Dnia 2025-04-15 o godz. 19:38 ~reinman napisał(a): > Pazury zawsze będą w głowie ... > > Ja mam 4 mass i kilka zbrojeniówek. Nie narzekam.
Kilka zbrojeniówek i firma produkująca kosmetyki :D Na kabaretach się tak nie uśmiałem. Są takie osoby które muszą kłamać żeby na siłę udowadniać że coś znaczą.
Ok ale zróbmy zakład. Zrobię screena z mymi walorami, ale wtedy poproszę 10 tys zł na fundację Owsiaka bądź dom dziecka i to w tym tygodniu. Jeśli rzekomo ja nie mam walorów z 3 firm zbrojeniowych+akcji 4 mass to ja płacę. To jak mądralo ?
Rzekomo inwestujesz w firmy zbrojeniowe czyli chcesz czerpać zyski z wojen i wzajemnego zabijania się ludzi a udajesz filantropa i żądasz wpłaty na fundację gościa na literę O na tą pralnię pieniędzy. albo dom dziecka.. Hipo*kryzja lewel extreem. Już nic nie pisz, już nic nie potrzebuję bo mam pewność :)
No tak, przegralbys i wymyśliłeś aby wyjść z "twarza", że kocham wojnę i Owsiaka. Ok te 10 tys zł wpłacisz zatem na moje konto. To jak uciekasz z podkulonym ogonem czy zakład aktualny?
Wiedziałem:) tchórz. Mała rada zanim kogoś obrazisz zastanów się kto jest po drugiej stronie. Nie każdy z forumowiczów jest płotką:) bez odbioru....p.s.Wesołych i spokojnych świąt...
Dnia 2025-04-16 o godz. 18:49 ~reinman napisał(a): > Ok ale zróbmy zakład. Zrobię screena z mymi walorami, ale wtedy poproszę 10 tys zł na fundację Owsiaka bądź dom dziecka i to w tym tygodniu. Jeśli rzekomo ja nie mam walorów z 3 firm zbrojeniowych+akcji 4 mass to ja płacę. To jak mądralo ?