Dnia 2025-04-13 o godz. 14:56 ~ ciemniak paweł napisał(a): > ... właściciele się bogacą a ulica jest w ciemnej d....
Pawełku, "geniuszu giełdowy" wytłumacz nam maluczkim co się kryje pod tym twoim "genialnym" stwierdzeniem. Cóż to za złota myśl, giełdowego rekina!
Jacy właściciele? Jak to się bogacą? W jaki to niby sposób? Jaka ulica? W którym mieście? Co to jest ta "ciemna d..."? Jakim cudem, w jaki sposób "ta ulica jest w tej ciemnej d.."? Na pewno zmieści się tam?
Rozwiń tę swoją "złotą myśl" i oświeć nas maluczkich!
Widzę ciemniaczku, że jak zwykle nie zrozumiałeś. Przeczytaj please jeszcze sto razy pierwszy wpis, tam na samej górze, gdybyś pobłądził i racz odpowiedzieć na zadane pytania.
Wyjaśnij tę swoją "genialną" myśl.
Ba! Myślę nawet, że to najgenialniejsza myśl na całym Bankierze!
Niech wszyscy się uczą!
A poza naganianiem i chamstwem rodem z gimnazjum coś merytorycznie?
Czy tylko “perełka” etc.? Tu wielu inwestorów, niektórzy więksi niż się wydaje, chętnie by pogadali trochę o spółce (nic to nie zmienia, ale miło wymienić opinie - wiedzy tu za dużo nie ma i tak
Żadnego naganiania ja nie zauważyłem.
W czym problem? Chcesz merytorycznie? To zakładaj wątek i wal merytorycznie zaczynając od siebie.
Ja śmiem twierdzić, że ci zaawansowani swoje wiedzą i nie muszą dopytywać albo wyjaśniać. Może coś napiszą, może nie. Każdy może robić jak chce. Nie każdy natomiast ma zamiar kopać się z ciemniakami.
Zakładałem wątek, chyba nawet nie jeden. Niestety, jak widać także tutaj, poziom rozmowy żenujący. Szkoda gadać. Mam nadzieję, że nie sprawdzi się zasada “taka spółka, jaki akcjonariat”
I co? To ma być ten rzekomo merytoryczny wpis? Mi on na merytoryczny wcale nie wygląda. Zadałem sobie trud i sprawdziłem: Farmazony po prostu znowu wypisujesz. Na ostatnich co najmniej 6 stronach tego forum, czyli CO NAJMNIEJ ostatniego roku nie ma żadnego twojego wątku. ŻĄDNEGO. Nie wypisuj bajek.
Ze względu na jakość forum tej akurat spółki (wyjątkowa jakość, nawet jak na bankiera), nie piszę tutaj pod nickiem. Szkoda nerwów. A jeśli merytorycznych pytań nie znalazłeś na kilku (!!) stronach forum, to nie mam pytań :)
Zysków życzę
Plączesz się w tym co piszesz. Najpierw piszesz, że zakładałeś i to chyba nawet nie jeden wątek... A gdy się okazuje, że w ciągu ostatniego co najmniej roku żadnego wątka nie założyłeś to zaczynasz pisać jakieś bzdury, że ja ponoć nie znalazłem jakiś informacji. Odbiło ci? Zajmij się może sobą a nie mną. Owszem, ja widocznie w przeciwieństwie do ciebie znalazłem tu całkiem sporo istotnych informacji. Bzdur mi więc nie wciskaj i nie wypisuj takich farmazonów.
O dalej obrażanie.
A może różnimy się w ocenie tego co jest “merytoryczne”? Może ja nie szukam tego, co z raportach, a odpowiedzi na pytania?
Niestety powyższa wypowiedź potwierdza tylko to co pisałem wiele razy, szkoda czasu na forum. Są lepsze miejsca do pogadania o spółce (aczkolwiek przekrój inwestorów wtedy mniejszy).
A pytanie, w skrócie: skoro taka okazja, dlaczego się jeszcze o tę spółkę. IE zabijają, przynajmniej w tej cenie?! Ja bym pewnie dokupił, ale już nie mam za co…
Jak to, tylu profesjonalnych inwestorów (ja to drobny, ale dla mnie to sporo, wychodzi spokojnie zmiana auta na nowe) nie dostrzega tego, co takie oczywiste dla uczestników forum? (w związku z czym wszyscy inni to “ciemnota” etc.)
PS chyba urok bankiera, sporo uczestników musi poużywać sobie
Ależ pawełku nikt normalny takiego czegoś by nie napisał. Tylko osoba głęboko skrzywdzona, której się wszystko w główce pomieszało, mogła coś takiego napisać i w dodatku nie chce tego racjonalnie, spokojnie i merytorycznie wyjaśnić, odpowiadając na jasno postawione proste pytania.
Spróbuj może jednak. Nie bój się. Tutaj nie ma tego złego właściciela.